Begivenheder

Begivenheder

Tilbage

Heltebegivenheden: Jeg har ikke flere opgaver, hvad gør jeg nu?

Hver gang du fuldfører og opsamler belønningen for en opgave, vil en ny dukke på på dens plads, indtil alle opgaverne for det pågældende kort er løst. Nu kan du gå videre til næste kort ved at vælge knappen 'Næste banket' nederst til højre.


 Du vil også have chancen for at vinde nogle ekstra præmier fra kisterne ved afslutninge af et kort! Én kiste kan åbnes gratis, men hvis du åbner alle 6, vinder du Fest og fabler-valgsæt, der vises øverst til højre. Med dem kan du enten bygge en Grilllund eller en Narrescene!.

Vær dog på vagt, da hver kiste vil stige i omkostninger, så sørg for at du har nok ædelstene til at åbne de kister du ønsker! For at få rabat skal du åbne alle kister på én gang!


Du behøver ikke at samle alle opgaver for at fortsætte og låse et nyt kort op. Startende fra det andet begivenhedskort, så snart du samler 8,4 kvadrillioner festmåltider, kan du klikke på "Fortsæt" for at gå videre og stadig beholde din hovedpræmiefremgang (med andre ord, opgavefremskridtet). Når du har valgt dine kistepræmier, nulstilles kortets fremskridt, og dette giver dig chancen for at starte produktionen forfra og få endnu flere hovedpræmier.

Vælg sprog