Nyheder

Tilbage

Ændringer på vej i de kulturelle bosættelser

Hej Forge Fans!
Vi er glade for at kunne dele nogle nyheder med jer om vores elskede Kulturelle Bosættelser-funktion.
Siden introduktionen har kulturelle bosættelser tilbudt en unik måde at udforske forskellige kulturer som vikingerne, det feudale Japan og det gamle Egypten, hvilket giver jer forskellige opgaverækker, bosættelser og belønninger, der beriger jeres spiloplevelse.

Men vi forstår, at selv de mest elskede funktioner med tiden skal opdateres for at blive ved med at levere engagerende og givende oplevelser. I erkendelse af dette gennemfører vi en række afbalanceringstiltag, der har til formål at forbedre den glæde og tilfredshed, I oplever med Kulturelle bosættelser.

Denne opdatering er planlagt til den 29. maj, 2024.

Denne opdatering er en fortsættelse af de ændringer, vi tidligere har annonceret, og videreudvikler funktionen for at sikre, at den forbliver en tilfredsstillende del af jeres Forge of Empires-eventyr.

Hvad har vi ændret?

1. Nye belønninger

Vi har opdateret belønningerne for at spille bosættelser igen efter at have gennemført det hele en gang Vi bevæger os ud over den tidligere standard på 50 Forge Points og introducerer noget meget mere spændende - tidsbegrænsede opgraderinger til dine vigtigste bosættelsesbygninger, som f.eks. den ikoniske Yggdrasil. Disse opgraderinger giver et nyt strategisk element og nye muligheder i dine bosættelser, så hver eneste gennemspilning føles givende. Uanset om det drejer sig om at forbedre jeres bygningers udseende eller øge deres produktivitet, er disse opgraderinger designet til at give jeres by en betydelig fordel.

Læs nærmere om disse nye forbedringer, der forandrer bosættelserne, på denne side: Nye Belønninger for gennemspilning

2. Nye tidspræmier
Jeres feedback har været klar og tydelig: De tidsbestemte belønninger for at gennemføre bosættelser inden for bestemte tidsrammer trængte til en forbedring. Vi har lyttet og handlet. Nu er vi glade for at kunne præsentere en omfattende revision af disse belønninger, som er designet til at gøre dem ikke bare mere attraktive, men virkelig overbevisende.

Hver bosættelse giver nu tidsbestemte belønninger, der markant øger værdien og spændingen ved at løse disse udfordringer. Det handler om at belønne jeres dygtighed, hurtighed og strategi med noget, der virkelig er indsatsen værd.

Hvis du vil se nærmere på, hvad disse opdaterede tidsbestemte belønninger tilbyder, skal du tjekke detaljerne her: Nye tidsbestemte belønninger

3. Generel reballancering af bosættelserne
Vi har taget et omfattende kig på bosættelsernes funktion og implementeret en række tilpasninger af afbalanceringen. Disse ændringer er designet til at skabe en mere jævn og fornøjelig spiloplevelse over hele linjen.

Dette er nyt:
Vi har taget et omfattende kig på bosættelsernes mekanik og implementeret en række justeringer af balanceringen. Disse ændringer er designet til at skabe en mere jævn og fornøjelig spiloplevelse over hele linjen.

Her er, hvad der er nyt:
  • Nye opgave-belønninger: Vi har kigget på vores opgaver og milepælsbelønninger på tværs af alle bosættelser og givet dem en overhaling.
  • Flere fjernelser af forhindringer: Vi har øget mulighederne for at fjerne forhindringer gratis og mod betaling. For første gang er det nu muligt at fjerne alle forhindringer i en bosættelse.
  • Kortere byggetider: Vi har reduceret byggetiden for niveau 1-bygninger til beboelse, varer og diplomati. Denne ændring betyder, at I kan udvikle jeres bosættelser hurtigere og mere effektivt.
  • Justerede produktionstider: Produktionstiderne for varer er blevet justeret, så de passer bedre til dem i Polynesien, fra 4 timer til 5 timer, fra 8 timer til 10 timer og fra 24 timer til 20 timer. Disse justeringer strømliner produktionen på tværs af dine bosættelser og gør planlægning og ressourcestyring mere intuitiv.
  • Udvidede opgaverækken  til Feudaltidens Japan: For at berige oplevelsen af det feudale Japan har vi introduceret ekstra opgaver. Disse opgaver er skræddersyet til at supplere fremskridtene i bosættelsen, hvilket giver en mere fordybende og engagerende oplevelse.
  • Forbedret rupi produktion i Mogulriget: Vi har gjort bosættelsen i Mogulriget mindre arbejdskrævende ved at øge rupi produktionen og reducere kravene til varer til udvidelser en smule. Denne forbedring har til formål at skabe balance mellem udfordring og fornøjelse, så dine fremskridt føles både givende og opnåelige.

4. Bekræftelsesvindue ved salg af diplomati bygninger
Ligesom med gaderne har vi tilføjet et bekræftelsesvindue for »Sælg bygning« til diplomatibygninger for at undgå at sælge dem ved et uheld. Vi har tilføjet en mulighed for at omgå disse bekræftelsesvinduer permanent med et afkrydsningsfelt »Spørg mig aldrig igen«. For dem, der foretrækker sikkerheden, kan muligheden for at genaktivere bekræftelsesvinduer nemt findes og justeres i indstillingerne, hvilket giver jer fuld kontrol over jeres spiloplevelse.

5. Flere diamant udvidelser
Indtil nu har byernes grundplan budt på mere plads, end der kunne udnyttes med de tilgængelige udvidelser. Vi har løst dette problem ved at introducere yderligere diamant-udvidelser, der frigør det fulde potentiale af din bosættelses areal. Disse udvidelser kan købes med diamanter og giver dig mulighed for fuldt ud at realisere dine visionære layouts og strategier.

6. Tilføjet en hurtig færdiggørelses-funktionalitet
Vi introducerer en ny funktion til jeres bosættelser - muligheden for at fremskynde produktioner og reducere ventetider ved brug af diamanter. Uanset om I er ivrig efter at komme hurtigere frem eller bare har brug for et rettidigt boost, tilbyder denne nye funktion en praktisk løsning. For bare 50 (Vareproduktion) eller 150 diamanter (Reducere ventetid) kan I nu reducere enhver produktion eller ventetid med 50 %, hver gang I bruger den.
Specifikt kan man bruge det til:
  • Varebygninger
  • Ventetider på købmandens i feudaltidens Japan
  • Ventetider på kampmøder i oldtidens Egypten
  • Ventetider på minispil-sessioner hos  Aztekerne

Denne forbedring handler om at tilføje komfort, fleksibilitet og hastighed til jeres spil, så I kan skræddersy jeres oplevelse på en måde, der passer bedst til jeres strategi og mål.

7. Nyt navn
Det, der engang var kendt som 'Kulturelle bosættelser', vil nu blot blive kaldt 'Bosættelser'. Denne opdatering, som vi kort har nævnt før: Opdatering til version 1.279.

Oprindeligt blev udtrykket » Kulturelle bosættelser« valgt for at fremhæve den fordybende udforskning af det rige tapet af menneskelige kulturer, der ikke er dækket af hoved-tidslinjen i Forge of Empires, fra mysterierne i det gamle Egypten til den fredfyldte skønhed i Polynesien. Vores passion for at bringe forskellige kulturer til live er stadig urokkelig. Men vi har indset, at præfikset 'kulturel' kan begrænse omfanget af, hvad vi kan bringe til denne elskede funktion.

I vores stræben efter at holde spillet spændende, innovativt og inkluderende i forhold til en bredere vifte af menneskelige erfaringer, dropper vi ''Kulturel''-etiketten. Hold øje med flere opdateringer til Forge of Empires-verdenen!

VIGTIGT!
Med de kommende betydelige opdateringer af bosættelserne, herunder forbedrede belønninger, yderligere udvidelser og indførelsen af hurtigere funktionalitet, tager vi ekstra forholdsregler for at sikre en problemfri integration af disse ændringer i dit gameplay.

For at undgå potentielle fejl eller forstyrrelser i igangværende bosættelser har vi besluttet at færdiggøre alle igangværende bosættelser på tidspunktet for opdateringens aktivering. Det betyder, at når opdateringen er aktiveret, har du mulighed for at starte en ny bosættelsesoplevelse med alle de nye funktioner og forbedringer, der er aktive lige fra starten.

Vi forstår, at det er et stort skridt, men det er afgørende for at sikre, at I kan nyde de nye forbedringer fuldt ud uden afbrydelser. Denne nulstilling er vores måde at sikre, at alle spillere kan engagere sig i de nye funktioner på lige fod ved at reducere risikoen for eventuelle komplikationer.

Vi glæder os til at høre fra jer!
Med disse seje opdateringer på vej til jeres bosættelser er vi spændte på at se, hvordan de vil forandre jeres spil og berige jeres Forge of Empires-oplevelse. Men det, der er endnu mere spændende, er at høre fra jer - vores fællesskab. Det er jeres feedback, tanker og strategier, der hjælper os med at vokse og blive bedre.

Så se nærmere på opdateringerne, udforsk de nye præmier, og lad os vide, hvad I synes! Deltag i samtalen på vores Discord Server, eller del din indsigt direkte via vores feedbackkanaler. Lad os sammen fortsætte med at opbygge et uforglemmeligt Forge of Empires-eventyr. Jeres bidrag gør hele forskellen.

God fornøjelse med byggeriet!
Jeres Forge of Empires-team