Begivenheder

Begivenheder

Tilbage

Efterårsbegivenheden 2024: Hvordan fungere den?

Overblik

Præmier

Funktionalitet



Funktionalitet

Denne begivenhed indeholder vores populære block-knusnings-mekanik! Når man har startet et spil, skal man knuse desserterne for at skabe syltetøjsglas, der indeholder præmier. Bliv ved med at knuse blokke for at føre disse og kaffekoppenernes belønningsbrikker ned til bunden af spillepladen. 

For at komme i gang med begivenheden skal du åbne dit begivenhedsvindue og trykke på Start for at bruge dine træskeer til at deltage i bagekonkurrencen og begynde et spil. Du starter med 4 træskeer, og de genopfyldes over tid til et maksimum på 4. Du kan også få flere gennem opgaver og ved at indsamle hændelser i din by, daglige udfordringer, og selvfølgelig kan du også købe dem for diamanter.
I begivenhedsvinduet finder du flere elementer, du skal være opmærksom på:
Brættet
Her knuser du desserter for at få belønninger! Tryk på Start for at bruge en ske og åbne et niveau.
Kaffekopper
En af de vigtigste belønninger: Disse giver dig fremskridt mod hovedpræmien. Du skal knuse desserter for at droppe kaffekopper ned og modtage dem. Der er også andre belønningskister (men mere om det senere!).
Chancen for, at de dukker op, er forskellig, afhængigt af hvilke desserter du har på dit bræt.
Antallet af træk
Hver knusning koster et træk. Et niveau har begrænsede træk og slutter, når alle træk er brugt, eller du kan købe flere træk med melsække!
Hovedpræmie bjælken
Viser det antal kaffekopper, der skal til for at komme videre til næste belønning.
Den daglige særpræmie
Vises her og kan skiftes her en gang i døgnet.


Melsække
Den anden begivenhedsvaluta, som kan bruges til at købe flere træk i et niveau. Tryk på plustegnet for at gå til butikken og købe flere melsække. .
Boosters
Med melsække kan du købe boostere, som er særlige egenskaber! Brug Plus-knappen til at købe dem.


Du begynder begivenheden med 200 melsække til at komme i gang med! Du kan få flere ved at logge ind en gang om dagen, ved at gennemføre opgaver og samle hændelser i din by, og de kan selvfølgelig købes med diamanter! For hver 65 sække mel, du bruger, får du 5 ekstra træk. Brug dem med omtanke, og få de kister og kaffekopper med hjem!
Et vigtigt tip! Det er vigtigt at bruge træk til at skabe belønningskister og potentielle nye belønninger, men glem ikke, at du også skal bruge træk til at sende dem ned i bunden!


Tænd for kedlen!
For at komme videre mod hovedpræmien skal man samle kaffekopper, som automatisk dukker op på spillepladen, når man fortsætter med at knuse og frigøre plads.
Tip! Som en stormester i skak skal du prøve at tænke et par træk frem, så du kan navigere disse specielle brikker til bunds!


Kister

Kaffekopper er ikke de eneste ingredienser i denne opskrift! Hold øje med større grupper af desserter, der dukker op: Hvis du kan gruppere 5 eller flere af de samme desserter sammen, kan du ved at knuse dem lave en syltekrukke, som vil belønne dig med en kiste, hvis du kan få den til at falde ned på bunden! Jo flere desserter du sætter sammen, jo bedre bliver kisten!
Der er 5 forskellige desserter, og hver farvetype giver en forskellig belønning.
Hvis fem eller flere desserter med den lilla ingrediens knuses skaber man en lilla krukke, der indeholder Forge Points eller Fragmenter til kundskabens alter.
Hvis fem eller flere desserter med den grønne ingrediens knuses skaber man en grøn krukke, der indeholder  mønter, forsyninger eller Boost & Rush-genstande.
Hvis fem eller flere desserter med den hvide ingrediens knuses skaber man en hvid krukke, der indeholder  varer  eller  ønskebrønds fragmenter.
Hvis fem eller flere desserter med den orange ingrediens knuses skaber man en orange krukke, der indeholder Medaljer, byggeplaner eller angreb for angribende hær bonus for klanekspeditioner.
Hvis fem eller flere desserter med den røde ingrediens knuses skaber man en rød krukke, der indeholder Hærenheder eller angreb for at angribende hær Boost til klanslagmarkerne.


Selv om der er 5 forskellige farver, vil du altid kun se 4 forskellige på din spilleplade. Det er tilfældigt, hvilke 4 desserter du får i dit nuværende spil.

Hver kiste har også en stjernevurdering. Jo flere desserter du åbner på én gang, jo større er belønningen! Stjernebedømmelsen går fra 1 stjerne til 6 stjerner, så se dig for, før du knuser, så du har så mange desserter samlet som muligt! Alle 6-stjernede desserter har også en chance for enten at give det Episke Efterår 2024 valgsæt eller tidligere års hovedbygninger!

Boostere

Sække med mel kan også bruges på boostere, som giver dig genstande med særlige færdigheder.


Med gaflen kan du fjerne 1 dessertblok fra brættet.

Med spatelen kan du fjerne en hel række desserter, så belønningskrukkerne og kaffekopperne kan falde ned og være klar til at blive opsamlet.

Og endelig fjerner den mægtige kagerulle en hel kolonne med desserter!


Er du løbet tør for muligheder? Ingen grund til bekymring! Brættet blandes automatisk igen, når der ikke er flere tilgængelige desserter at knuse, og giver dig mulighed for at fortsætte med at knuse! Så længe du har træk, vil du kunne knuse, og der vil ikke være nogen låsninger.


Den gyldne ske!
Når den gyldne ske aktiveres, behøver man ikke længere træskeer for at spille en spilleplade. Den gyldne ske kan aktiveres i en begrænset periode på 5 minutter.
Tip: Vind den fra opgaver og det gyldne begivenhedspas samt fra daglige udfordringer - med en lille chance.
Vælg sprog