Multiplayer og interaktioner med andre spillere

Multiplayer og interaktioner med andre spillere

Tilbage

Hvordan kan jeg beskytte mig selv mod at blive plyndret?

Den bedste måde at beskytte dig mod fra at blive plyndret er altid at være klar til at samle dine produktioner, når de er færdige. En lille smule planlægning rækker langt, og plyndring vil ikke være sjovt, hvis der ikke er noget at plyndre!

Bortset fra det, er et stærkt byforsvar ofte en god måde at beskytte din by på . Ved at bruge den blå "skjold" -knap i dit hærstyringsvindue kan du vælge de enheder som skal være i dit forsvar.

At have en række enheder fra din nuværende alder samt nogle specielle enheder som mesterkæmpere  kan hjælpe meget. Husk, at dit byforsvar ikke dør permanent (selv om de kan blive besejret), så når du bruger en særlig enhed  i forsvaret er der ingen risiko for at du mister ham!

Endelig tilbyder Vennernes Kro også et byskjold for en smule krosølv. Dette forhindrer andre spillere i at angribe din by og dermed forhindre dem i at plyndre den. Husk dog, at det ikke forhindrer plyndring generelt, så det kan ikke bruges til at blokere spilleren, når angrebet allerede har været vellykket!

Vælg sprog