Kampguide & Systemer

Kampguide & Systemer

Tilbage

Hvordan bliver bonus for mine angribende og forsvarende hære tilskrevet/beregnet?

Der er fire slags bonusser, der kan anvendes til din hær:


  • En angrebsbonus til din angribende hær. Dette vil få din hær til at gøre mere skade, når du angriber en anden spiller, kæmper for provinser, i klan vs klan eller Klan Ekspeditionen!
  • En Forsvarsbonus til din angribende hær. Dette vil få din hær til at have mere forsvar, når du angriber en anden spiller, kæmper for provinser, i klan vs klan eller klan Klan Ekspeditionen! Jo højere denne værdi er, desto mindre skade vil de lide i kampen.
  • En Angrebsbonus til din forsvarende hær. Dette vil få hæren der forsvarer din by til at gøre mere skade mod angribende spilleres enheder!
  • En Forsvarsbonus til din forsvarende hær. Dette vil få hæren til at forsvare din by har en højere forsvarsværdi, når du forsvarer din by fra angribende spillere! Jo højere denne værdi er, desto mindre skade vil de lide i kampen.

Generelt, store bygninger samt særlige bygninger og boosts er i stand til at give dig disse bonusser. Nogle store bygninger kan kun påvirke din forsvarende hær (dvs. Deal Castle), mens andre kun påvirker din angribende hær (dvs. Zeus)! Husk at de altid er procentuelle, hvilket betyder at de ikke er absolutte bonusser, men beregnes ud over basisværdierne på dine enheder.

Lad os antage, at du har en bueskytte med 15 angreb og 20 forsvar, samt en angrebsbonus på 20% og en forsvarsbonus på 30% for din angribende hær. Du angriber nu en anden spiller, der har en armbrøstskytte med 20 angreb og 30 forsvar samt en bonus på 4% på hans byforsvar.

Når bonusserne er blevet anvendt, kæmper din bue nu med 18 angreb og 26 forsvar. Armbrøstskytten kæmper stadig med 20 angreb, men 31 forsvar. Som følge heraf, på trods af at der er højere bonusser, vil din bueskytte højst sandsynligt tabe denne kamp.

Vælg sprog