Kulturelle bosættelser

Tilbage

Aztekerne: Hvordan spiller jeg minispillet?

En ny funktion er tilgængelig i Aztekernes bosættelse: Minispillet!

Da vi vil have dig til at opdage lidt af aztekernes stemning i starten, bliver du nødt til at gennemføre de 6 første opgaver i bosættelsen. Når du er færdig med disse 6 opgaver, kan du få adgang til markedspladsen og spille minispil.
Når du kommer ind på markedspladsen , har du valget mellem tre tilgængelige minispil. Hvert minispil angiver, hvor mange varer du muligvis kan modtage efter at have spillet det (husk, at hvis du ikke spiller eller afviser nogen af disse spil, vil de være de samme den næste dag).Nu hvor du har valgt hvilke varer du vil få, er det tid til at spille! Klik på et felt for at afdække det. Det kan enten være en ledig plads, en belønning eller et tal.

Sådan fungerer dette:
Hvert tal angiver, hvor mange belønninger der er placeret inden for deres tilstødende fliser. Husk at det kan forbindes direkte til siden såvel som bare hjørnet. Lad os tage eksemplet nedenfor! Belønningen, der er angivet med dette nummer, kan skjules på et af disse to pletter (vist med pilene), fordi de enten er forbundet med hinanden eller ved hjørnet.

Når du er løbet tør for vendinger, er spillet slut. Derefter kan du samle de belønninger, du fandt, fordoble mængden af varer ved at betale et par diamanter (gennem boost-resultat), eller du kan simpelthen købe flere vendinger diamanter for at fortsætte med at spille (medmindre du allerede har fundet hver eneste belønning). Sidst men ikke mindst skal du huske på, at du de første 3 spil, du spiller, får en ekstra vending. I slutningen af de første 3 minispil, efter at du har indsamlet belønningen, afslører minispillet alle sine fliser, så du kan få en bedre forståelse af denne nye funktion.
God fornøjelse med at spille minispil! :)