Πολιτική απορρήτου και Όροι Χρήσης

Πολιτική απορρήτου και Όροι Χρήσης

Πίσω

Τί είναι το παράθυρο Διαχείρισης Χρήσης Δεδομένων?

Μπορείς να έχεις πρόσβαση στο παράθυρο Διαχείρισης Χρήσης Δεδομένων μέσα από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού! Αυτό το παράθυρο βασικά σου επιτρέπει να διαχειριστείς τις προτιμήσεις σου επικοινωνίας, καθώς και το πως θα αποθηκεύονται και θα χειρίζονται τα δεδομένα σου:


Πατώντας στη "Χρήση Δεδομένων", θα μεταφερθείς στη σελίδα διαχείρισης των προσωπικών σου δεδομένων. Εδώ μπορείς να διαχειριστείς το πως η InnoGames θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί σου και θα χειρίζεται τα προσωπικά σου δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό σου στο Forge of Empires. Αυτή η σελίδα χωρίζεται σε τρεις τομείς:

 Επιλογές Επικοινωνίας Μπορείς να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις τις παρακάτω δύο επιλογές: 
  • Λήψη e-mails σχετικά με τις εκδηλώσεις του παιχνιδιού, χαρακτηριστικά και προσφορές καθώς και νέα σχετικά με άλλα παιχνίδια μας.
  • Λήψη ειδοποιήσεων push στη φορητή σου συσκευή
 Επιλογές Διαφημίσεων  Μπορείς να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις τις παρακάτω δύο επιλογές: 
  • Να επιτρέπεται η αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα και διαφημιστικούς συνεργάτες            
  • Να επιτρέπεται η προσαρμοσμένη διαφήμιση βίντεο από τρίτους            
 Διαγραφή ΛογαριασμούΣε περίπτωση που θέλεις να διαγράψεις μόνιμα το λογαριασμό σου, χρησιμοποίησε αυτή την επιλογή. 

Παρακαλούμε να θυμάσαι πως απενεργοποιώντας τις επιλογές επικοινωνίας (e-mails) δε θα μπορείς να λαμβάνεις δωρεάν συνάλλαγμα από τις εκδηλώσεις του παιχνιδιού.

Επιπλέον, η διαγραφή λογαριασμού θα αφαιρέσει μόνιμα όλα τα δεδομένα σου από τα συστήματα μας. Θα έχεις ακόμα δύο ημέρες για να αναστρέψεις το αίτημα διαγραφής (απλά χρειάζεται να συνδεθείς στο παιχνίδι και να ακυρώσεις τη διαγραφή), αλλά μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός, δεν υπάρχει επιστροφή.
Επιλογή γλώσσας