Εκστρατεία Συντεχνίας

Εκστρατεία Συντεχνίας

Πίσω

Γιατί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση/ξεκλειδώσω υψηλότερες δυσκολίες;

Ο χάρτης της αποστολής μπορεί να ολοκληρωθεί όχι μία, αλλά τέσσερις φορές την εβδομάδα! Για να κατακτήσετε ξανά τον χάρτη, πρέπει να ξεκλειδώσετε υψηλότερες δυσκολίες (επίπεδα II, III, IV και V ). Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το αστέρι στην επάνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε την επισκόπηση δυσκολιών:



Όπως μπορείτε να δείτε, η προεπιλεγμένη δυσκολία είναι Ι και διατίθεται δωρεάν. Για να ξεκλειδώσετε τις μεγαλύτερες, ένας αρχηγός ή ιδρυτής της συντεχνίας πρέπει να πληρώσει αγαθά από το θησαυροφυλάκιο της συντεχνίας. Αλλά ο καθένας μπορεί να δωρίσει τα αγαθά στο ταμείο της συντεχνίας, μόνο η δαπάνη τους περιορίζεται στους ηγέτες/ιδρυτές.

Το κόστος των Ξεκλειδώματος των Δυσκολιών εξαρτάται από την εποχή και τον αριθμό των μελών της συντεχνίας σου όταν ξεκινά η εκστρατεία. Κάθε παίκτης στη συντεχνία σας θα δημιουργήσει ένα κόστος με βάση την εποχή του. Η συντεχνία σου θα πρέπει να πληρώσει το σωρευτικό κόστος για όλα τα μέλη της συντεχνίας προκειμένου να ξεκλειδώσει τη δυσκολία. Το ξεκλείδωμα μιας δυσκολίας το καθιστά διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της συντεχνίας που συμμετέχουν στην τρέχουσα εκστρατεία.
Επιλογή γλώσσας