Εκστρατεία Συντεχνίας

Εκστρατεία Συντεχνίας

Πίσω

Τί είναι τα Πρωταθλήματα Συντεχνιών?

Τα Πρωταθλήματα Συντεχνιών πάνε τις Εκστρατείες σε άλλο επίπεδο και επιτρέπουν διαγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο!

Κάθε εβδομάδα η συντεχνία σου θα ομαδοποιείται με έως και 7 τυχαίες συντεχνίες παρόμοιου μεγέθους από διαφορετικούς κόσμους της γλωσσικής σας έκδοσης*. Κατά τη διάρκεια της 6ήμερης Εκστρατείας, θα μπορείτε να ανταγωνιστείτε εναντίον τους. Βεβαιωθείτε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους συντέχνους σας θα ολοκληρώσουν την εκστρατεία για να φτάσετε στην κορυφή της σκάλας!

Αφού ξεκινήσει μια εκστρατεία, θα μπορείτε να δείτε ένα εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης, ακριβώς δίπλα στη γραμμή προόδου:


Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα δείτε μια οθόνη με τη σκάλα Πρωταθλημάτων, που παρουσιάζει τη συντεχνία σας και τις άλλες συντεχνίες (3 έως 6) που επιλέχθηκαν στην ίδια ομάδα αυτήν την εβδομάδα:

Η τελευταία θέση που θα καταλάβει η συντεχνία σας εξαρτάται από το πόσο μακριά έχετε φτάσει εσείς και άλλα μέλη της συντεχνίας στην τρέχουσα αποστολή. Ενώ η συμπλήρωση των τριών δυσκολιών θα σας φτάσει στο 100%, η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία είναι 166% και μπορεί να επιτευχθεί όταν όλοι ολοκληρώσουν την πέμπτη δυσκολία. Οι συντεχνίες και τα μέλη που συμμετέχουν στην τέταρτη δυσκολία θα υποδεικνύονται επίσης με ένα φλεγόμενο εικονίδιο πυραμίδας δίπλα στο όνομά τους.



Η πρόοδος ενημερώνεται ζωντανά, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τον διαγωνισμό όλη την ώρα!


Επιλογή γλώσσας