Σύστημα Κάστρου

Σύστημα Κάστρου

Πίσω

Σύστημα Κάστρου - Πως μπορώ να αναβαθμίσω το Κάστρο μου?

Στον πρώτο τομέα θα δεις την μπάρα προόδου κι έναν αριθμό στο τέλος της μπάρας. Ο αριθμός στο τέλος δείχνει σε ποιο επίπεδο είναι τώρα το Κάστρο σου. Δεξιά από το Επίπεδο του Κάστρου είναι ένα σεντούκι που μπορείς να συλλέγεις μία φορά την ημέρα. Το σεντούκι θα σε ανταμείψει με επιπλέον πόντους κάστρου και η ποσότητα που θα παίρνεις θα αυξάνεται με κάθε συλλογή. Αν χάσεις μία ημέρα, το σερί σου παγώνει. Μετά από επτά ημέρες συλλογής, θα πάρεις το υψηλότερο μπόνους σερί ανταμοιβής κι έπειτα θα γίνει επαναφορά και θα ξεκινήσει από την αρχή.


Μπορείς να αποκτήσεις Πόντους Κάστρου παίζοντας ενεργά το παιχνίδι καθημερινά - μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο. Ολοκλήρωσε με επιτυχία μάχες και διαπραγματεύσεις, προχώρησε στην Εκστρατεία Συντεχνίας, αγόρασε και κέρδισε αντικείμενα στον Παλαιοπώλη ή ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ημερήσιες προκλήσεις. Εκτός από αυτά, μπορείς επίσης να κερδίσεις Πόντους Κάστρου για τις αγορές σου εντός του παιχνιδιού.

Επιπλέον, σαν ένα τρόπο για να ανταμειφθείς για την ενεργητικότητα σου υπάρχει ο μηχανισμός σερί για τη συλλογή των πόντων σου. Το σεντούκι λήγει πάντα τα μεσάνυχτα και μόλις το συλλέξεις για πρώτη φορά, θα ξεκινήσει ένας κύκλος. Με κάθε επιπλέον συλλογή του σεντουκιού, η ποσότητα των πόντων θα αυξάνεται, αλλά υπάρχει μία μέγιστη ποσότητα πόντων που μπορείς να πάρεις στο σερί σου. Τέλος, όταν φτάσεις τη μέγιστη συλλογή σερί, ο κύκλος θα ξεκινήσει από την αρχή.

Με το άνοιγμα ενός σεντουκιού στο Παράθυρο του Συστήματος Κάστρου σου, θα ενημερωθείς σχετικά με το πόσους πόντους έχεις συλλέξει, ποιο είναι το τρέχον σερί συλλογής σου και την ποσότητα πόντων της επόμενης συλλογής. Παρακαλούμε, να θυμάσαι ότι το σερί σου μπορεί να διακοπεί σε περίπτωση που ξεχάσεις να το συλλέξεις μία ημέρα, που σημαίνει πως αυτοί οι πόντοι θα παγώσουν.

Επιλογή γλώσσας