Συντεχνιακά Πεδία Μάχης

Συντεχνιακά Πεδία Μάχης

Πίσω

Ενημέρωση Πεδίων Μάχης Συντεχνιών 2021: Τι νέο υπάρχει με αυτή την αναβάθμιση?

Με χαρά σας ανακοινώνουμε μερικές σημαντικές ενημερώσεις στα Πεδία Μάχης Συντεχνιών που έρχονται!

Με αυτή την αναβάθμιση, έχουμε τις παρακάτω νέες αλλαγές:

  1. Νέος Χάρτης
  2. Βελτιωμένα Ονόματα Επαρχιών
  3. Νέες Ανταμοιβές
  4. Νέα εμφάνιση των Κατηγοριών των Πεδίων Μαχών στην επισκόπηση της Συντεχνίας
  5. Βελτιώσεις ποιότητας ζωής
1 - Νέος Χάρτης - Αρχιπέλαγος Καταρράκτης

Αναπαραγωγή ΠόντωνΛεπτομέρειες
  • εξάγωνο
  • 5-8 συντεχνίες
  • 61 συνολικά επαρχίες
  • 3-6 γειτονικές επαρχίες

Οι χάρτες θα είναι εναλλασσόμενοι και θα είναι συγκεκριμένοι για τον κόσμο, που σημαίνει ότι ο κόσμος σας θα παίζει τον ίδιο χάρτη την ίδια στιγμή, και μόλις τελειώσει η σεζόν, θα εναλλάσσεστε στον άλλο χάρτη με την επόμενη σεζόν.

Σημαντική Σημείωση - Με το νέο χάρτη, θα υπάρχει επίσης και διαφορετικό σετ προσωπικών ανταμοιβών που θα παίρνεις μετά από μάχες και διαπραγματεύσεις!

2 - Βελτιωμένα Ονόματα Επαρχιών

Αλλάξαμε λίγο και το σύστημα ονομασίας για το χάρτη, έτσι ώστε τώρα να είναι πιο εύκολο να οργανώσετε τις επιθέσεις και να γνωρίζεις σε ποια συγκεκριμένη επαρχία θέλεις να πολεμήσεις.

Πριν την αναβάθμιση, κάθε επαρχία μπορούσε να αναγνωριστεί από ένα γράμμα κι έναν αριθμό. Το γράμμα δείχνει την κατεύθυνση και τον τομέα (π.χ. το D είναι Νοτιοδυτικός τομέας) και ο αριθμός το δακτύλιο της επαρχίας. Με αυτή την αναβάθμιση, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω:

Για να σου επιτρέψουμε να βρεις με περισσότερη ακρίβεια την επαρχία, έχουμε προσθέσει ένα γράμμα, το οποίο δείχνει τη θέση της επαρχίας μέσα στον τομέα και το δακτύλιο

3 - Νέες Ανταμοιβές

Αποκλειστικά στο νέο χάρτη Αρχιπέλαγος Καταρράκτη είναι ένα νέο σετ ανταμοιβών - Ο Μεγάλος Ελέφαντας

Ο Μεγάλος Ελέφαντας είναι ένα 4x3 κτίριο, που μπορεί να αναβαθμιστεί μέχρι 8 επίπεδα. Καθώς το αναβαθμίζεις, θα παίρνεις διαφορετικά μπόνους συμπεριλαμβανομένων: ένα μπόνους παραγωγής νομισμάτων, forge πόντους, καθώς και αγαθά για το θησαυροφυλάκιο της Συντεχνίας και αύξηση στην Ισχύ Συντεχνίας! Τέλος και πιο σημαντικό, υπάρχει επίσης επιθετικό μπόνους για τον επιθετικό στρατό σου!

Στο όγδοο και τελευταίο επίπεδο, θα χρειαστεί να επιλέξεις. Μια επιλογή που αντανακλά την ποικιλία των ρόλων που είχε ο ελέφαντας ανά τους αιώνες. Θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις τον Μεγάλο Ελέφαντα σου σε μάχη, εμπόριο ή υποστήριξη? Με αυτές τις τρεις διακλαδιζόμενες επιλογές. η απόφαση είναι πολύ στα χέρια σου!

Το Βασιλικό Δώμα του Ελέφαντα
Το Μπαζάρ του Ελέφαντα
Το Οχυρό του Ελέφαντα
Ασύλληπτος πλούτος σε περιμένει με αυτή την επιλογή! Πάρε ένα βελτιωμένο μπόνους παραγωγής νομισμάτων και αυξημένους Forge Πόντους.

Είσαι από τη φύση σου έμπορος κι επίσης ομαδικός παίκτης! Πάρε αυξημένα Αγαθά για το Θησαυροφυλάκιο της Συντεχνίας σου! Είναι η ώρα να μπεις στη μάχη με αυξημένο επιθετικό μπόνους για τον επιθετικό στρατό σου. Θα είσαι ασταμάτητος! 

Σημαντική Σημείωση - Η ανταμοιβή του σετ του Μεγάλου Ελέφαντα είναι αποκλειστικά στο νέο χάρτη (Αρχιπέλαγος Καταρράκτη) και δεν θα αντικαταστήσει την ανταμοιβή του προηγούμενου χάρτη. Ωστόσο, μπορείς ακόμα να κερδίσεις τον Ανδριάντα και το Δρόμο της Νίκης μέσα στον προηγούμενο χάρτη!

Προσθήκη Κτιρίου Αλυσίδας - Ιριδίζων Κήπος

Δεν είναι όμως μόνο αυτά που μπορείς να κερδίσεις μέσα από μία επιτυχημένη εκστρατεία! Όντως, στην Αδαμάντινη και Πλατινένια κατηγορία οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν κομμάτια για τον Ιριδίζων Κήπο. Με αρκετά κομμάτια, μπορείς να κατασκευάσει μία από τις πιθανές εμφανίσεις αυτού του κτιρίου και να ενισχύσεις τα στατιστικά του Μεγάλου Ελέφαντα!

Όταν συνδεθεί:
  • Μπόνους Ευτυχίας
  • Αμυντική ενίσχυση για τον επιτιθέμενο
  • 3 Αγαθά
  • 1 Forge Πόντο
Σημαντική Συμβουλή - Καθώς αυτό είναι ένα κτίριο αλυσίδας, θα πρέπει να συνδεθεί με τον Μεγάλο Ελέφαντα για να πάρεις συγκεκριμένα μπόνους.

4 - Νέα Εμφάνιση των Κατηγοριών Πεδίων Μάχης στην Επισκόπηση της Συντεχνίας

Για να σε βοηθήσουμε να παρακολουθήσεις την πρόοδο σου στα Πεδία Μάχης, καθώς και τις προηγούμενες επιτυχίες της συντεχνίας σου, έχουμε ενημερώσει τα μενού της Συντεχνίας για να συμπεριλάβουμε τη νέα εμφάνιση κατάταξης! 
Μπορείς να τη βρεις:
 
    Έπειτα θα δεις τις παρακάτω αλλαγές στην οθόνη Επισκόπησης της Συντεχνίας:

1 - Αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πόσες φορές η Συντεχνία σου έχει κερδίσει ένα Πεδίο Μάχης, καθώς και την ποσότητα των πόντων κατηγορίας.

2 - Αν βάλεις το ποντίκι από πάνω (ή πατήσεις) στην εμφάνιση των Πεδίων Μάχης, μπορείς να δεις ένα αναδυόμενο παράθυρο το οποίο σου δείχνει τη συμμετοχή της συντεχνίας σου (πόσα Πεδία Μάχης έχει ολοκληρώσει στην αντίστοιχη κατηγορία της).

Σημαντική Πληροφορία - η πληροφορία μέσα στο μενού προφίλ της συντεχνίας σου θα εμφανιστεί μόνο όταν η συντεχνία σου έχει συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό πόντων δράσης (συνολικά 40). Οι πόντοι δράσεις δίνονται για την ολοκλήρωση μαχών (1 πόντος) και για επιτυχημένες διαπραγματεύσεις (2 πόντοι).

5 - Βελτιώσεις Ποιότητας Ζωής

Οι βελτιώσεις της ποιότητας ζωής είναι μικρές, αλλά έχουν σημαντικές αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη μακροπρόθεσμη εμπειρία του χρήστη στο παιχνίδι. Για αυτή την αναβάθμιση, έχουμε αλλάξει λίγο το περιβάλλον χρήστη, δίνοντας μία νέα εμφάνιση που δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με μεμονωμένους τομείς, καθώς και διαθέσιμες καταγραφές επεκτάσεων μέσα στα Πεδία Μάχης.

Βελτίωση HUD

Κάνοντας εναλλαγή της ακόλουθης επιλογής, μπορείς να δεις νέες πληροφορίες σχετικά με τις επαρχίες στο χάρτη:


Όταν ενεργοποιηθεί, τώρα θα εμφανίζεται το όνομα της επαρχίας (π.χ. A5B), καθώς και ο αριθμός των συνολικών διαθέσιμων θέσεων κτιρίων
Όταν ενεργοποιηθεί, αυτή η εμφάνιση δείχνει επίσης τις Ασπίδες Συντεχνίας, καθώς και το πόσες επαρχίες έχουν 'Στοχοποιηθεί' και ποιες έχουν 'Αγνοηθεί΄ 

Σημαντική Συμβουλή - Ενώ αυτή η εμφάνιση δείχνει τις Ασπίδες Συντεχνίας, τις συντεταγμένες επαρχίας καθώς και τις 'Στοχοποιημένες' και ΄Αγνοημένες΄ επαρχίες, υπάρχουν επίσης σημαντικές σχετικές πληροφορίες στην άλλη εμφάνιση. Έτσι, αξίζει να την ενεργοποιείτε και να την απενεργοποιείτε. 


Βελτιωμένες Καταγραφές

Έχουμε καταγραφές που δείχνουν τις παρακάτω καταστάσεις στα Πεδία Μάχης:

1 - Όταν μία επαρχία έχει κατακτηθεί από τη Συντεχνία σου, η Συντεχνία θα πάρει επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το ποιος παίκτης έκανε την τελευταία δράση για κατάκτηση. Η Συντεχνία από την οποία πάρθηκε η επαρχία θα έχει επίσης αυτή την πληροφορία (εκτός και αν δεν ήταν στην κατοχή κάποια συντεχνίας, οπότε και θα εμφανιστεί μόνο το όνομα του παίκτη). 


2- Σαν μία επιπλέον αναβάθμιση στις καταγραφές των Πεδίων Μάχης, έχουμε επίσης συμπεριλάβει και τις καταγραφές 'Εισβολέων᾿, οι οποίες θα δείχνουν ποιοι παίκτες έχουν δραστηριοποιηθεί ενάντια σε μία ΄Αγνοημένη΄ επαρχία. Έτσι, θα ενημερώνετε η συντεχνία για το ποιος παρακούει σε οδηγίες! 

Σημαντική Πληροφορία - Σχετικά με τις καταγραφές ΄Εισβολέα΄, θα εμφανίζει μόνο τα μέλη της δικής σου συντεχνίας και μόνο την πρώτη επίθεση ενός μεμονωμένου μέλους συντεχνίας. Επιπλέον επιθέσεις στη διάρκεια της ημέρας δε θα καταγράφονται. Ωστόσο, άλλη επίθεση την επόμενη ημέρα (στην ίδια επαρχία) θα δημιουργεί μία επιπλέον καταγραφή ΄Εισβολέα΄.
Επιλογή γλώσσας