Νέα

Νέα

Πίσω

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Forge of Empires; Ακούστε από τον επικεφαλής προϊόντος μας!


Γεια σε όλους,
Είμαι ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ μαζί σας τα σχέδιά μας για το μέλλον του Forge of Empires, ειδικά την εστίασή μας για το 2024. Η προσέγγισή μας ευθυγραμμίζεται με το στρατηγικό όραμα της InnoGames και για το Forge of Empires ο στόχος μας είναι να "βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ του ελκυστικού παιχνιδιού και το στρατηγικό βάθος. Παρέχουμε σε κάθε αρχέτυπο μια επική και συναρπαστική εμπειρία παίκτη χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα του παιχνιδιού. Όλα αυτά επιτυγχάνοντας την ισορροπία μεταξύ προσβασιμότητας για νέους παίκτες και βάθους για έμπειρους παίκτες."

Με βάση τα σχόλιά σας, έχουμε εντοπίσει βασικούς τομείς για βελτίωση και καινοτομία:
 1. Μείωση Επαναλαμβανόμενων Εργασιών: Στοχεύουμε στον εξορθολογισμό της διαχείρισης του στρατού, στη βελτίωση της διαδικασίας δωρεάς στα Μεγάλα Κτίρια και στη βελτίωση των μηνυμάτων.
 2. Βελτίωση Συντεχνίας: Αναγνωρίζοντας το ρόλο των συντεχνιών στη διατήρηση των παικτών και στην εξερεύνηση βάθους, σχεδιάζουμε να αναθεωρήσουμε τις δυνατότητες αναζήτησης συντεχνιών και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της συντεχνίας.
 3. Πόλη: Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να βελτιώνουμε την πτυχή της οικοδόμησης πόλης, ένα βασικός παράγοντας απόλαυσης για πολλούς.
 4. Ανάπτυξη Ανταγωνισμού: Η εξερεύνηση διαγωνισμών ανάμεσα στους κόσμους και η προσθήκη εποχιακών προκλήσεων θα δημιουργήσει πιο δυναμικές αλληλεπιδράσεις παικτών.
 5. Σύστημα Επιβράβευσης: Εισαγωγή νέων τρόπων για σχετικές ανταμοιβές εκτός εκδηλώσεων.
Η αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων πιθανότατα θα διαρκέσει 2-3 χρόνια, αλλά προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μια πιο ομαλή, πιο ελκυστική εμπειρία, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα και την οικονομική βιωσιμότητα του παιχνιδιού. Οι άμεσες προτεραιότητές μας είναι:
 • Νέες Περιοχές Επιβράβευσης: Διαφοροποίηση των ανταμοιβών και προσθήκη βάθους στο παιχνίδι.
 • Βελτίωση της Εμπειρίας Χρήστη: Εστίαση στη μείωση της απογοήτευσης από διαδραστικά χαρακτηριστικά.
 • Ενισχυμένο Παιχνίδι Κοινωνικής Δικτύωσης: Βελτίωση της λειτουργικότητας της Συντεχνίας και την ενσωμάτωση νέων παικτών σε αυτή.
Εδώ είναι μερικές συναρπαστικές ενημερώσεις για το 2024:
 • Εξέλιξη Εκδηλώσεων: Βελτιώνουμε τις 10 κύριες εκδηλώσεις μας, συνοδευόμενες από μίνι εκδηλώσεις και προκλήσεις. Κάθε εκδήλωση θα υποστηρίζεται από μια επιλογή από μίνι εκδηλώσεις ή προκλήσεις. Αυτά βασίζονται κυρίως σε σειρές αποστολών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν σε κάθε εκδήλωση και να επικεντρωθούν σε τομείς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για εσάς - και να σας προσφέρουν πρόσβαση σε περισσότερες ανταμοιβές  τόσο στη μίνι εκδήλωση όσο και στην κύρια.
 • Πολιτιστικοί Οικισμοί: Η εισαγωγή του Πολυνησιακού Οικισμού και η εξισορρόπηση των ανταμοιβών σε όλους τους οικισμούς. Θα κάνουμε επίσης κάποιες γενικές βελτιώσεις σε ολόκληρο το σύστημα πολιτιστικών οικισμών. βελτιώνοντας την εξισορρόπηση του παιχνιδιού.
 • Εκστρατείες Συντεχνίας: Παρουσίαση 5 νέων δυσκολιών με πιο ομαλή καμπύλη δυσκολίας και συχνότερες εναλλαγές μεταξύ επιθετικών και αμυντικών ενισχύσεων. Θα κάνουμε τα επόμενα επίπεδα σκόπιμα δύσκολα, ώστε να έχετε κάτι να εργαστείτε για τα επόμενα δύο χρόνια.
 • Πεδία Μάχης Συντεχνιών: Εφαρμογή ποικίλων ενισχύσεων και αναθεώρηση της ρύθμισης του πρωταθλήματος και του συστήματος matchmaking.
 • Κβαντικές Εισβολές: Ένα νέο σύστημα επιδρομής με Ήρωες, λεπτομέρειες του οποίου θα αποκαλυφθούν αργότερα.
Εκτός από αυτές τις σημαντικές ενημερώσεις, θα εισαγάγουμε μικρότερες λειτουργίες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με έμφαση στη διαφάνεια και τη δέσμευση της κοινότητας.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι συζητάμε για την προσθήκη επιθετικών και αμυντικών ενισχύσεων σε περισσότερες δυνατότητες, αυτό θα διαφοροποιήσει το παιχνίδι, αλλά θα σταματήσει επίσης τη διάταξη πόλεων "μία λύση ταιριάζει σε όλους" που βλέπουμε. Θέλουμε να εμπνεύσουμε ποικίλο gameplay και ποικίλες ρυθμίσεις πόλης, μας επιτρέπει επίσης να προσφέρουμε ανταμοιβές σε πολλαπλές κατευθύνσεις αντί απλώς να πιέζουμε την άνοδο της δύναμης όλο και περισσότερο. Σημαίνει επίσης ότι οι Συντεχνίες θα χρειαστούν παίκτες και από τις δύο πλευρές, για να συνεισφέρουν στα χαρακτηριστικά Συντεχνίας και να διαπρέψουν πραγματικά. Συνολικά, πιστεύω ότι αυτό θα είναι καλύτερο για το παιχνίδι μακροπρόθεσμα, αν και συνειδητοποιώ ότι θα προκαλέσει κάποια αμφισβήτηση βραχυπρόθεσμα.

Σχεδιάζουμε επίσης να πραγματοποιήσουμε δύο "Community Sprints" το 2024. Αυτές θα είναι αφιερωμένες περίοδοι όπου εστιάζουμε στην εφαρμογή αλλαγών που ζητούνται απευθείας από εσάς, τους παίκτες μας. Οι διαχειριστές της κοινότητάς μας θα παράσχουν περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας ψηφοφορίας για τον καθορισμό των θεμάτων.

Όπως συμβαίνει με όλα, αυτό πρέπει να ληφθεί ως ζωντανό έγγραφο. Καθώς το παιχνίδι και η βιομηχανία αλλάζουν, πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτές τις αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξουμε την τροχιά μας και να μην κάνουμε κάποια πράγματα όπως περιγράφονται παραπάνω. Καθώς θέλουμε να έχουμε πιο τακτική επικοινωνία από την πλευρά μας, θα σας κρατάμε όσο πιο ενήμερους μπορούμε σε περίπτωση που αλλάξει οτιδήποτε.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη και τον ενθουσιασμό σας. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το Forge of Empires όχι μόνο να αντέξει αλλά να ευδοκιμήσει για την επόμενη δεκαετία και μετά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις από εμάς!

Τα καλύτερα,
Matt (Product Head, Forge of Empires)
Επιλογή γλώσσας