Κβαντικές Εισβολές

Κβαντικές Εισβολές

Πίσω

Κβαντικές εισβολές: Τι είδους κόμβους μπορώ να συναντήσω;

Ακολουθεί μια ανάλυση των εικονιδίων που θα δείτε στον Κβαντικό Χάρτη σας και πώς να τα ερμηνεύσετε:

Συμπλοκές

Επιτιθέμενος/Αμυνόμενος  Στρατός Επιτιθέμενος/Αμυνόμενος ΥπολοχαγόςΔωρεά: Αγαθά/Νομίσματα & Προμήθειες/ΜονάδεςΕπίθεση/Αμυνα στο ΟχυρόΕπιθετικός/Αμυντικός ΦρουρόςΕνίσχυση ΦρουρούΕπιτιθέμενο/Αμυνόμενο Αφεντικό
Πολέμησε σε συμπλοκές με εχθρούς μέσης δύναμηςΠολέμησε σε συμπλοκές με πιο δυνατούς εχθρούςΣε αυτούς τους κόμβους, θα χρειαστεί να δωρίσετε αυτούς τους πόρους για να καθαρίσετε τον κόμβοΑυτές οι συμπλοκές με πιο δυνατούς αντίπαλους παρέχουν ενίσχυση στον κόμβο του Αφεντικού ενώ δεν έχει καθαριστεί!Μόλις καθαριστούν, αυτοί οι κόμβοι με πιο δυνατούς εχθρούς ενδυναμώνουν τη Συντεχνία σας στη μάχη με το ΑφεντικόΕνδυναμώνει τη Συντεχνία σας στη μάχη με το Αφεντικό καθαρίζοντας αυτόν τον κόμβο χρησιμοποιώντας δωρεά μονάδαςΟ ισχυρότερος εχθρός της τρέχουσας δυσκολίας Εισβολής. Καθαρίστε αυτόν τον κόμβο για να ολοκληρώσετε τη δυσκολία και να προχωρήσετε στην επόμενη!

Προσέξτε για μια πρόκληση! Οι μάχες μπορεί να παρέχουν ένα ειδικό μπόνους για τη χρήση συγκεκριμένων τύπων μονάδων. Αναζητήστε μια ένδειξη: "Νίκησε αυτόν τον στρατό χρησιμοποιώντας μόνο αυτόν τον τύπο μονάδων" για να κερδίσεις περισσότερους πόντους προόδου και ανταμοιβές.
Επιλογή γλώσσας