Νέα

Νέα

Πίσω

Τελικές πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο του ΣεΣ!


Αγαπητοί Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

ήρθε η ώρα για τις τελευταίες πληροφορίες! Σήμερα είμαστε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πριν από το επίσημο κλείσιμο του χάρτη ΣεΣ, το οποίο θα γίνει τη

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Δυστυχώς, δε μπορούμε να σας δώσουμε συγκεκριμένη ώρα.
Παρακαλούμε να περιμένετε τις αλλαγές να γίνουν στη διάρκεια της ημέρας.

Σε ποιες αλλαγές ακριβώς θα οδηγήσει το κλείσιμο του ΣεΣ;

  • Απενεργοποίηση των σημείων πρόσβασης. Θα απενεργοποιήσουμε το κουμπί του Χάρτη Συντεχνιών. Επίσης, η ήπειρος ΣεΣ θα αφαιρεθεί από το Χάρτη Εκστρατείας. Σχεδιάζουμε να αντικαταστήσουμε το σημεία πρόσβασης με το κουμπί για τις Κβαντικές Εισβολές. Μέχρι τότε θα παραμείνει απενεργοποιημένο.
  • Παράθυρο Συντεχνίας. Το Μπόνους Αποθέματος Υποστήριξης και η κατάταξη των Έμπιστων Μελών θα αφαιρεθεί και όλες οι αναφορές θα αναδιατυπωθούν.
  • Ανταμοιβές Αναβάθμισης Συντεχνίας. Το Prestige και οι Ανταμοιβές Αποθέματος Υποστήριξης θα αφαιρεθούν.
  • Ισχύς Συντεχνίας. Φυσικά θα μειωθεί λόγω της αφαίρεσης ενός από τους πόρους της. Ωστόσο, μόλις ενεργοποιηθούν οι Κβαντικές Εισβολές θα κερδίσετε περισσότερη πάλι.
  • Επίπεδα Συντεχνίας. Όλα τα επίπεδα Συντεχνίας μετά το επίπεδο 65 δεν θα χορηγούν πλέον πρόσθετα μπόνους, ωστόσο, τα αποτελέσματά τους θα ενσωματωθούν εκ νέου στα προηγούμενα επίπεδα: το ανώτατο όριο μείωσης του χρόνου στρατολόγησης θα αυξηθεί από 38% σε 40% και το ανώτατο όριο των πόντων Forge θα να αυξηθεί από 12 σε 20. Το επίπεδο 100 θα παραμείνει το μέγιστο επίπεδο. Μπορεί να επισκεφτούμε ξανά τα Επίπεδα Συντεχνίας αργότερα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε περαιτέρω αλλαγές.
  • Μετάλλια και Αγαθά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Τα Αγαθά και τα Μετάλλια που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατάκτηση τομέων δε θα επιστραφούν. Προτείνουμε να χορηγήσετε ελευθερία στους τομείς σας μετά τον τελευταίο Ημερήσιο Υπολογισμό τις 8μ.μ. Ώρα Σέρβερ, πριν την απενεργοποίηση του ΣεΣ, καθώς η κατάταξη δε θα μπορεί να αλλάξει μετά. Τα Μετάλλια δε θα χρειάζονται στο Θησαυροφυλάκιο της Συντεχνίας πλέον.
  • Μεγάλα Κτίρια. Θα απενεργοποιήσουμε το Απόθεμα Υποστήριξης από το Μεγάλο Κτίριο με την επίδραση της Σθεναρή Αντίστασης και θα την προσθέσουμε στο Παρατηρητήριο. Η Σθεναρή Αντίσταση θα είναι μόνο οι Επιθετικές και Αμυντικές Ενισχύσεις για τους Αμυντικούς Στρατούς.
Επιπλέον, για να τιμήσουμε τη θρυλική πορεία του ΣεΣ, θα δώσουμε σε όλους τους ενεργούς παίκτες ένα ειδικό διακριτικό — το κτίριο της Τελευταίας Επαρχίας. Αυτό το κτίριο είναι η ένδειξη ευγνωμοσύνης μας σε όλους όσους έπαιξαν ΣεΣ όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη του οπτική εκδοχή παρουσιάστηκε το 2015 ως Η Γωνιά του Ομιλητή και χρησίμευσε ως αποκλειστική ανταμοιβή του μνημείου "Η Ιστορία ενός Ήρωα" για να τιμήσει τη μνήμη του Anwar Dalati, του συναδέλφου μας που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης του ΣεΣ.Για να δημιουργήσουμε την Τελευταία Επαρχία, αυξήσαμε τις επιδράσεις της αρχικής Γωνιάς του Ομιλητή και δώσαμε νέα χρώματα, ενώ κρατήσατε τη μοναδική εμφάνιση, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη στους μακροχρόνιους παίκτες μας. Να θυμάστε πως είναι ένα διαφορετικό κτίριο από τη Γωνιά του Ομιλητή.

Για αναφορά, επιτρέψτε μας επίσης να σας δώσουμε μια γρήγορη σύνοψη σημαντικών πληροφοριών που μοιραζόμαστε τους τελευταίους μήνες:


  • Γιατί κλείνουμε το ΣεΣ; Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση μας για τους λόγους.
  • Τί ακολουθεί; Οι Κβαντικές Εισβολές! Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το χαρακτηριστικό που είναι ήδη διαθέσιμο στον Beta από τις αρχές του Φεβρουαρίου, σας προσκαλούμε να δείτε το βίντεο τρέιλερ. Ενώ οι Κβαντικές Εισβολές ακολουθούν το ΣεΣ, είναι ένα εντελώς νέο χαρακτηριστικό. Με την προσθήκη τους, παρουσιάζουμε νέους μηχανισμούς και ανταμοιβές στο παιχνίδι κι ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μία νέα, συναρπαστική εμπειρία για τις Συντεχνίες.
Τέλος, θα σας παρακαλούσαμε να προετοιμαστείτε για πιθανές αλλαγές στον τρέχοντα προγραμματισμό μας. Καθώς εργαζόμαστε για να τιμήσουμε τη δέσμευσή μας να σας κρατάμε ενήμερους πολύ νωρίτερα για όλες τις αλλαγές, δεν προστατευόμαστε από απρόβλεπτες περιστάσεις και πιθανά προβλήματα στην ανάπτυξη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγάπησαν κι έπαιξαν στη θρυλική διαδρομή του ΣεΣ! Καθώς αποχαιρετούμε το ΣεΣ, είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που επιτέλους αποκαλύπτουμε τις Κβαντικές Εισβολές και ακούμε τις σκέψεις σας για αυτές! Μπείτε στον Discord server​ μας για να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Με εκτίμηση, 
Η Ομάδα του Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας