Νέα

Νέα

Πίσω

Προσεχείς Μικρές Προκλήσεις: Η πρόκληση του Βαρόνου Αλάρικ Άιρονσουλ σας περιμένει!


 Γεια σας φίλοι του Forge!

 Ο Βαρόνος Αλάρικ Άιρονσουλ καλεί τις πιο γενναίες ψυχές του Forge of Empires για μια επική πρόκληση. Είσαι από τους λίγους τολμηρούς; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείξετε τη δύναμη της αυτοκρατορίας σας και να ανταγωνιστείτε για τη δόξα!

 Ξεκινώντας στις 26 Μαρτίου και για ένα 48ωρο, αυτή η εκδήλωση είναι μόνο για τους τολμηρούς

 Ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε σε μια πρόκληση που θα δοκιμάσει το πνεύμα, τη στρατηγική και την αντοχή σας. Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία για να αποδείξετε τη δυνατότητά σας και να διεκδικήσετε τη νίκη μπροστά στις αντιξοότητες. Ο διαγωνισμός του Βρόνου έχει σχεδιαστεί για όσους ευδοκιμούν υπό πίεση και φιλοδοξούν να επιτύχουν το μεγαλείο εν μέσω των προκλήσεων.

Αναμένονται αποκλειστικές ανταμοιβές:
Τα λάφυρα αυτής της αποστολής είναι τόσο υπέροχα όσο και η ίδια η πρόκληση. Οι επιτυχημένοι ανταγωνιστές μπορούν να ανυπομονούν να εμπλουτίσουν τις αυτοκρατορίες τους με σπάνιους θησαυρούς και βελτιώσεις:

Κομμάτια Χοροπηδηχτής Κολοκύθας
 Θραύσματα Μηλιάς της Γιαγιάς Aurora
 Κιτ Επιλογής Εργαστηρίου Τερατουργημάτων
Κομμάτια Ασημένιου Κιτ Αναβάθμισης Κομμάτια Χρυσού Κιτ Αναβάθμισης Κιτ Επιλογής Πυραμίδας της Χειμωνιάτικης Χώρας των Θαυμάτων
 Κομμάτια Ασημένιου Κιτ Αναβάθμισης
 Κομμάτια Χρυσού Κιτ Αναβάθμισης 

Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και μοιραστείτε το ταξίδι σας

Μην αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση μόνοι σας! Εγγραφείτε στον επίσημο διακομιστή Discord μας για να μοιραστείτε στρατηγικές, σχόλια και εμπειρίες με άλλους ανταγωνιστές. Είτε αναζητάτε συμβουλές είτε μοιράζεστε τις δικές σας συμβουλές, η κοινότητά μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας βήμα.

Ας ξεκινήσει η πρόκληση!
Επιλογή γλώσσας