Ανακοινώσεις Εκδηλώσεων

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεων

Πίσω

Εκδήλωση Ιστορίας 2024

Σε έναν κόσμο όπου οι πιο διάσημες φιγούρες της ιστορίας συγκρούονται σε μια διαχρονική μάχη στρατηγικής, πονηριάς και εξουσίας. Στη νέα μας Εκδήλωση Ιστορίας, θα χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των θρυλικών προσωπικοτήτων που ζωντανεύουν σε συναρπαστικές κάρτες. Χρησιμοποιήστε το μυαλό και τη στρατηγική σας για να νικήσετε τον εχθρό και να διεκδικήσετε μια ολοκαίνουργια παρτίδα βραβείων!

Η εκδήλωση ξεκινά στις 6 Μαΐου και διαρκεί έως τις 27 Μαΐου!


Η Πλοκή

The Questgiver









Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος θα κέρδιζε σε έναν αγώνα μεταξύ του Βίνσεντ Βαν Γκογκ και του Ναπολέων Βοναπάρτη; Μην αναρωτιέστε άλλο! Τώρα μπορείτε να μάθετε στη νέα μας εκδήλωση — μια στρατηγική εμπειρία μάχης με κάρτες ανάμεσα σε εμβληματικές φιγούρες από την ιστορία! Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν θα είναι ο οδηγός σας καθώς συλλέγετε και αναπτύσσετε κάρτες που αντιπροσωπεύουν ιστορικούς ήρωες, καθεμία από τις οποίες ανήκει σε μία από τις τρεις φατρίες που αλληλεπιδρούν με έναν δυναμικό τρόπο «Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί» ή μια τελευταία τέταρτη «ουδέτερη» φατρία. Με κάθε κάρτα που παίζετε, θα παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τη ροή του πολέμου. Συμμετάσχετε σε μονομαχίες για να ξεπεράσετε τους εχθρούς σας και να διεκδικήσετε τη νίκη!

Ο Μηχανισμός

 Για μια λεπτομερή ανάλυση σχετικά με το πως να παίξετε την Εκδήλωση Ιστορίας, ανατρέξτε στην αποκλειστική μας σελίδα μηχανισμών
ΕΔΩ . Διαφορετικά διαβάστε για τη σύντομη έκδοση!

 Ο στόχος είναι απλός: νικήστε όλα τα εχθρικά φύλλα σε μια τράπουλα προτού ο αντίπαλός σας εξαντλήσει την υγεία σας! Η εκτέλεση, όμως, απαιτεί στρατηγική και φινέτσα. Κάθε μάχη είναι μια σειρά από 7 εχθρικές συμπλοκές, ακολουθούμενες από ένα Αφεντικό. Θα ανταμειφτείτε αδρά για να νικήσετε τους εχθρούς σας και οι ανταμοιβές θα εξαρτηθούν από τη δυσκολία της τράπουλας που θα επιλέξετε πριν μπείτε στη μάχη. Η νίκη του Αφεντικού της μάχης τελειώνει και σας φέρνει τις καλύτερες ανταμοιβές της. Ωστόσο, η μάχη θα τελειώσει επίσης αν χάσετε όλη την υγεία σας ή ξεμείνετε από κάρτες στην τράπουλα σας.


 Θα κερδίσετε πόντους προόδου Μεγάλου Βραβείου για τους εχθρούς που νικήσατε, καθώς και διάφορες ανταμοιβές και μια ευκαιρία να κερδίσετε μια Ειδική Ημερήσια Ανταμοιβή.


 Μόλις ολοκληρώσετε το σενάριο εκμάθησης και μπείτε στη δική σας μάχη, θα δείτε αυτό το παράθυρο μάχης: 



Και τα ακόλουθα στοιχεία θα σας παρουσιαστούν καθώς παίζετε:


ΜάχηΚάντε κλικ στο κουμπί 'Μάχη' για να ξεκινήσετε. Ελέγξτε τα στατιστικά της κάρτας για να δείτε πόση ζημιά μπορείτε να κάνετε στον αντίπαλό σας και πόση μπορεί να σας κάνει! Η αξιολόγηση της υγείας σας με σύνεση είναι ζωτικής σημασίας. Μπορείτε να τραβήξετε ξανά ή να αγοράσετε Πόντους Υγείας για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας. 
Τραβήξετε ΞανάΕάν η κάρτα σας είναι αδύναμη έναντι του αντιπάλου σας, μπορείτε να επιλέξετε να τραβήξετε ξανά. Θα εμφανιστούν τρεις τυχαίες επιλογές από την τράπουλα για να διαλέξετε — κάντε κλικ στα βέλη για να δείτε τις επιλογές σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στην Επιλογή όταν έχετε βρει την Κάρτα που θέλετε. Κάνοντας κλικ στο "Επανάληψη" θα ανακατευτούν ξανά οι επιλογές σας και θα σας προσφερθούν νέες κάρτες για να επιλέξετε! Μπορείτε να τραβήξετε όσες φορές θέλετε, αλλά κάθε φορά κοστίζει περισσότερα Νομίσματα Εκδήλωσης

 Σημείωση: Εάν έχετε Κάρτες Ικανότητας στην τράπουλα σας, μία από τις τρεις επιλογές θα είναι Κάρτα Ικανοτήτων, με τις άλλες δύο να επιλέγονται τυχαία. 
Μπάρα ΥγείαςΈχετε χαμηλή Υγεία; Γεμίστε την με Νομίσματα Μάχης. Αλλά προσέξτε, υπάρχει ένα ανώτερο όριο υγείας που καθορίζεται από τη δυσκολία της τράπουλας που έχετε επιλέξει! 
ΑνταμοιβέςΚάθε ηττημένος εχθρός προσφέρει τη δυνατότητα μιας ανταμοιβής, πατήστε ή τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο σεντουκιού για να δείτε τα πιθανά βραβεία. Κάθε μάχη σας προωθεί επίσης προς το Μεγάλο Βραβείο. 
Κάρτες ΙκανότηταςΑυτές οι κάρτες μπόνους παρέχουν μοναδικές και ισχυρές ενισχύσεις. Μερικοί εχθροί στο μπουντρούμι θα έχουν ένα εικονίδιο κάρτας στη θέση του συνηθισμένου σεντουκιού— η νίκη αυτών των εχθρών σας ανταμείβει με το παράθυρο καταστήματος της κάρτας ικανότητας. Μία κάρτα είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να αγοράσετε έως και δύο ακόμη χρησιμοποιώντας το νόμισμα εκδήλωσης. Ο εχθρός δεν μπορεί να επιτεθεί όταν χρησιμοποιείτε Κάρτες Ικανοτήτων.

 Έχετε κολλήσει; Επισκεφτείτε το άρθρο μας Συμβουλές και κόλπα ΕΔΩ .

Πρωτάθλημα


Το Πρωτάθλημα της Εκδήλωσης είναι μια ιδανική πλατφόρμα για να συγκρίνετε την πρόοδό σας με άλλους παίκτες στο βασίλειό σας. Καθώς πλοηγείστε περαιτέρω στην εκδήλωση, η κατάταξή σας βελτιώνεται, ανοίγοντας ευκαιρίες για ανώτερες ανταμοιβές μπόνους στο τέλος της εκδήλωσης. Ωστόσο, μείνετε σε εγρήγορση, καθώς η πρόοδος άλλων παικτών στα πρωταθλήματα ανεβάζει το επίπεδο του ανταγωνισμού!

 Στην Εκδήλωση Ιστορίας, μπορείτε να ενισχύσετε την απόδοσή σας στο Πρωτάθλημα με περισσότερους από έναν τρόπους. Εκτός από την ενεργό μάχη, μπορείτε να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας:

 Χρησιμοποιώντας μια ολοκαίνουργια ειδική κάρτα ικανότητας Μεγάλη Κατηγορία που μπορεί να σας προσφέρει περισσότερους πόντους Κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα Κάρτες του άρθρου μας σχετικά με τους Μηχανισμούς της Εκδήλωσης.
 Επιλέγοντας μεγαλύτερη δυσκολία. Όχι μόνο θα σας φέρει καλύτερες ανταμοιβές, αλλά το επίπεδο δυσκολίας που θα επιλέξετε θα εφαρμόσει έναν πολλαπλασιαστή στους πόντους σας στο Πρωτάθλημα: 2x για Εύκολο, 3x για Μεσαίο και σημαντικό 5x για Δύσκολο.

Οι Ανταμοιβές


Το Μεγάλο Βραβείο για αυτό το γεγονός είναι το πανέμορφο Αναβαθμισμένο Ιερό Άλσος, το οποίο όταν αναβαθμιστεί πλήρως δίνει μπόνους στην επίθεση και στην άμυνα της πόλης, μαζί με ένα ειδικό μπόνους επίθεσης Εκστρατείας Συντεχνίας!

Για μια πλήρη λίστα με τα διαθέσιμα βραβεία στην εκδήλωση, δείτε τη σελίδα με τα βραβεία μας ΕΔΩ .

Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια, ερωτήσεις ή ανησυχίες, ενημερώστε μας! Ανυπομονούμε πολύ για τα σχόλιά σας για τον επίσημο διακομιστή Discord μας!

Είστε έτοιμοι να χαράξετε το όνομά σας στα χρονικά της ιστορίας; Η μάχη ξεκινά τώρα – ας κερδίσει ο πιο έξυπνος διοικητής!

Με εκτίμηση,
 Η ομάδα του Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας