Νέα

Νέα

Πίσω

Επετειακή Εκδήλωση 2024


 Χρόνια πολλά σε εμάς! Το Forge of Empires σημειώνει ορόσημο —12 απίστευτα χρόνια! Λάβετε μέρος στον εορτασμό με την πολυαναμενόμενη Επετειακή Εκδήλωση μας, πίσω από τη μεγάλη ζήτηση για έναν ακόμη γύρο εορτασμών.

 Η εκδήλωση ξεκινά στις 2 Απριλίου και διαρκεί έως τις 23 Απριλίου!
 Η πλοκή

 Εάν συμμετείχατε στην περσινή Επετειακή Εκδήλωση, έχετε ήδη αρχίσει να βοηθάτε την ομάδα των επιστημόνων μας με την έρευνά τους για μυστηριώδεις πολύτιμους λίθους άγνωστης προέλευσης. Φέτος, η αναζήτηση συνεχίζεται!

 Οι έρευνες έχουν προτείνει από τότε μια θεωρία ότι οι πολύτιμοι λίθοι, τα κλειδιά και τα σεντούκια δημιουργήθηκαν από έναν αρχαίο πρόδρομο του πολιτισμού μας. Παρόλα αυτά, αυτή η θεωρία στερείται αποδείξεων, πρέπει να γίνει τόση έρευνα ακόμα, κι εδώ είναι που έρχεστε εσείς!

 Βοηθώντας την επιστημονική μας ομάδα στις προσπάθειές της, είναι πιθανό να ανακαλύψετε νέα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δουλέψετε τους πολύτιμους λίθους πιο αποτελεσματικά, είτε επηρεάζουν τη συγγένειά τους με τη νέα, προηγμένης τεχνολογίας τεχνολογία του Πρισματικού Αποστάγματος είτε τον χωρίζουν σε μικρότερα κομμάτια (για έρευνα, φυσικά!) με την υψηλής τεχνολογίας Αξινα Πολύτιμων Λίθων (μην σας ξεγελάσει το απλό όνομά της!). Συνεχίστε να παίζετε την εκδήλωση εάν θέλετε να μάθετε το κρυφό ιστορικό αυτών των εργαλείων.

 Η ομαδική εργασία, η έρευνα και οι μεγάλες ανακαλύψεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στην εκδήλωση. Αλλά πριν βουτήξετε, μάθετε τι νέο υπάρχει στη φετινή Επετειακή Εκδήλωση από αυτό το άρθρο!

 
Ένα άτομο με γυαλιά και ένα κλειδί κολιέ Η περιγραφή δημιουργείται αυτόματα Εντολέας Αποστολών


 Τι νέα?

 Τρεις νέοι ενισχυτές έχουν προστεθεί φέτος! Δείτε τι να περιμένετε: 

Ενισχυτής Ορυχείων Πολύτιμων Λίθων. 
Ενεργοποιήστε αυτό το ενισχυτικό και παρακολουθήστε καθώς δημιουργεί νέα κομμάτια πολύτιμων λίθων στο ταμπλό σας, ενισχύοντας το στρατηγικό σας παιχνίδι. Εάν υπάρχει χώρος στον πίνακα, εμφανίζεται ένα νέο κομμάτι με μαγικό τρόπο, με ένα κινούμενο σχέδιο για να σηματοδοτήσει την άφιξή του. Θα δείτε μια υπόδειξη στο κάτω μέρος του πίνακα που υποδεικνύει ότι ένα νέο κομμάτι έχει δημιουργηθεί. Αλλά προσέξτε, εάν ο πίνακας είναι γεμάτος, θα ειδοποιηθείτε ότι δεν υπάρχει χώρος για περισσότερα. 

Ενισχυτής Αξίνας Πολύτιμων Λίθων.
Αυτό το εργαλείο είναι ο καλύτερος φίλος σας για τη διαχείριση των κομματιών σας. Χρησιμοποιήστε το σε ένα πολύτιμο λίθο και χωρίστε τον σε δύο κομμάτια του επιπέδου ακριβώς κάτω από αυτό, διπλασιάζοντας τις στρατηγικές σας επιλογές. Εάν ένα κομμάτι έχει ένα κλειδί, τα δύο νέα κομμάτια κληρονομούν αυτό το κλειδί, διασφαλίζοντας ότι η πρόοδός σας δεν θα χαθεί ποτέ. Σημείωση: Αυτός ο ενισχυτής λειτουργεί μόνο σε δωρεάν κομμάτια, προσθέτοντας ένα επίπεδο στρατηγικής στο παιχνίδι σας. 

Ενισχυτής Πρισματικού Αποστάγματος.
Κάτι που πραγματικά αλλάζει το παιχνίδι. Αυτός ο ενισχυτής μετατρέπει όλα τα κομμάτια ενός μόνο χρώματος στον πίνακα σε άχρωμα, ανοίγοντας νέες δυνατότητες συνδυασμού. Τα άχρωμα κομμάτια μπορούν να συγχωνευθούν με οποιοδήποτε χρώμα, υιοθετώντας αυτό το χρώμα και διατηρώντας οποιαδήποτε βασικά μέρη. Ωστόσο, αυτά τα ευέλικτα κομμάτια δεν μπορούν να προστεθούν στον μετατροπέα και η ειδική κατάστασή τους συνοδεύεται από μοναδικούς κανόνες για τη συγχώνευση και τη διάσπαση.

 Μάθετε περισσότερα για τους μηχανικούς εδώ ή μεταβείτε κατευθείαν στην ενότητα "Τι μπορώ να κερδίσω" για να μάθετε τα πάντα για τα νέα διαθέσιμα βραβεία!

 Οι Μηχανισμοί 

 Αναζητάτε κάποιες οδηγίες για το πώς να παίξετε την Επετειακή Εκδήλωση; Μην κοιτάξετε πέρα από την αποκλειστική μας σελίδα μηχανικών εδώ: Μηχανισμοί

 Αναπαραγωγή και Συγχώνευση των Πολύτιμων Λίθων
  • Συλλέξτε ενέργεια για να δημιουργήσετε νέους πολύτιμους λίθους με τον Δημιουργό (συν)
  • Χρησιμοποιήστε αυτά τα νέα πετράδια για να ελευθερώσετε τους κλειδωμένους πολύτιμους λίθους στο ταμπλό σας!
  •  Ταιριάξτε τα βασικά μέρη κλειδιού για να συλλέξετε ολόκληρα κλειδιά από τα πετράδια που έχουν ενωθεί
  •  Χρησιμοποιήστε τα κλειδιά σας για να ξεκλειδώσετε τα σεντούκια!
  •  Χρησιμοποιήστε τους νέους ενισχυτές για να ενισχύσετε τις τακτικές σας
 Τέλος, εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εις βάθος καθοδήγηση για την εκδήλωση, επισκεφθείτε το άρθρο Συμβουλές και κόλπα εδώ: Συμβουλές και Κόλπα

 Αντίπαλες Προκλήσεις 

 Ο Βαρόνος Αλάρικ Άιρονσουλ θα επιστρέψει δύο φορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρέχοντάς σας τους ενισχυτές, καθώς και άλλες πολύτιμες ανταμοιβές. Αλλά να γνωρίζετε, οι προκλήσεις του δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν! Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι!

 Πρωταθλήματα

 Το Πρωτάθλημα της Εκδήλωσης είναι ο τέλειος τρόπος για να ανταγωνιστείτε με τους άλλους παίκτες στον κόσμο σας. Όσο περισσότερο προχωράτε στην εκδήλωση, τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξη και τόσο καλύτερα τα έπαθλα μπόνους που θα μπορούσατε να κερδίσετε στο τέλος της εκδήλωσης – αλλά προσοχή, όσο περισσότερο οι άλλοι παίκτες προχωρούν στα πρωταθλήματα, τόσο υψηλότερος θα γίνεται ο πήχης.  Οι ανταμοιβές 


 Το Μεγάλο Βραβείο μας φέτος είναι ο υπέροχος νέος Σταθμός του Μετρό , ο οποίος έχει μια ασημί και μια χρυσή αναβάθμιση για να τον κάνει ακόμα πιο ισχυρό. Στο επίπεδο 10 προσφέρει μια ενίσχυση επίθεσης για τον επιθετικό και αμυντικό στρατό για ΠΜΣ και ΕΣ, καθώς και αγαθά, Πόντους Forge και θραύσματα για αυτά τα πολύ σημαντικά κιτ αναβάθμισης!

 Για μια πλήρη λίστα με τα διαθέσιμα βραβεία στην εκδήλωση, ανατρέξτε στη σελίδα με τα βραβεία μας εδώ: Ανταμοιβές

 Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια, ερωτήσεις ή ανησυχίες, ενημερώστε μας! Ανυπομονούμε πολύ για τα σχόλιά σας για τον επίσημο διακομιστή Discord μας!

 Αφήστε το ταξίδι της ανακάλυψης να ξεκινήσει!
 Η ομάδα του Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας