Νέα

Νέα

Πίσω

Προσαρμογές στα Όρια Αναλώσιμων Αντικειμένων Ενίσχυσης!


Γεια σας φίλοι του Forge!

 Πραγματοποιούμε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ενισχύσεων στο παιχνίδι και θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι είστε όλοι έτοιμοι. Αυτές οι ενημερώσεις έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας και να εξασφαλίσουν ίσους όρους ανταγωνισμού για όλους.

Αυτές οι αλλαγές θα ενεργοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Μαΐου.


Δείτε τι νέο υπάρχει:
  • Προσαρμογές ορίου ενίσχυσης: Για να διατηρηθεί η σταθερότητα και η δικαιοσύνη του παιχνιδιού, υπάρχει πλέον ένα όριο στον αριθμό των ενισχύσεων νομισμάτων και προμηθειών που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε έως και 10 από κάθε τύπο ενίσχυσης ταυτόχρονα. Αυτή η αλλαγή οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα που προκαλούνται από έναν υπερβολικό αριθμό ενεργών ενισχύσεων και στην ενθάρρυνση του δίκαιου παιχνιδιού μεταξύ όλων των παικτών μας.
  • Περιορισμοί Ενίσχυσης Στρατού: Για τις ενισχύσεις του Στρατού, εφαρμόζουμε έναν κανόνα σύμφωνα με τον οποίο κάθε τύπος ενίσχυσης στρατού μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά ταυτόχρονα , αν και μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους ενισχύσεων στρατού ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, η χρήση των ενισχύσεων επίθεσης για επιτιθέμενους στρατούς περιορίζεται ήδη σε μία κάθε φορά και επεκτείνουμε αυτόν τον περιορισμό σε όλες τις ενισχύσεις Στρατού για να διασφαλίσουμε τη συνεπή και δίκαιη χρήση των αντικειμένων.
  • Μαζική εφαρμογή για ενισχύσεις Νομισμάτων και Προμηθειών: Σε απάντηση στα σχόλιά σας, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε μαζικές ενισχύσεις Νομισμάτων και Προμηθειών! Αυτή η βελτίωση της ποιότητας ζωής σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε πολλαπλές ενισχύσεις αυτών των τύπων με μία κίνηση, παρόμοια με τον τρόπο που μπορείτε να ανοίξετε πολλά στοιχεία της απογραφής ταυτόχρονα.
Σημαντικό! Αυτή η αλλαγή δεν ισχύει για ενισχύσεις κτιρίου, αλλά μόνο για αναλώσιμα αντικείμενα!

Κατανοούμε ότι τέτοιες αλλαγές μπορεί να χρειαστούν λίγη εξοικείωση, γι' αυτό είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις σκέψεις και τα σχόλιά σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απόψεις ή προτάσεις, ενημερώστε μας στον επίσημο διακομιστή Discord μας!

Αυτές οι ενημερώσεις αποτελούν μέρος των συνεχών προσπαθειών μας να διασφαλίσουμε μια ομαλή, δίκαιη και ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού για όλους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας!

Καλό παιχνίδι!
 Η ομάδα του Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας