Νέα

Νέα

Πίσω

Επόμενη Μίνι Πρόκληση: Αποκαλύπτοντας την Εκστρατεία Συντεχνίας!


Γεια σας φίλοι του Forge!

Ξεκινήστε ένα ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο με την Πρόκληση Εκστρατείας Συντεχνίας, πολύ έξυπνα φτιαγμένη από τον δικό μας Βαρόνο Alaric Ironsoul. Με επίκεντρο ένα από τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά, την Εκστρατεία Συντεχνίας, αυτή η πρόκληση δεν αφορά απλώς την ικανότητά σας στη μάχη ή τις διαπραγματεύσεις.

Για 48 ώρες, ξεκινώντας από τις 4 Ιουνίου, βυθιστείτε σε μια εμπειρία που θα ενισχύσει έμμεσα την αποστολή της συντεχνίας σας για το Πρωτάθλημα Εκστρατείας Συντεχνίας.


Σας Περιμένουν Αποκλειστικές Ανταμοιβές:

Τα λάφυρα αυτής της αποστολής είναι τόσο υπέροχα όσο και η ίδια η πρόκληση. Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προκλήσεις, μπορούν να περιμένουν να εμπλουτίσουν τις αυτοκρατορίες τους με σπάνιους θησαυρούς και αναβαθμίσεις:

Κιτ Εκστρατείας Συντεχνίας
Ολοκλήρωση Ειδικής ΠαραγωγήςΚομμάτια και Κιτ Επιλογής Αγάλματος Φτερωτού ΕρπετούΚομμάτια Αλυσίδας Αγάλματος Φτερωτού ΕρπετούΛησμονημένος Ναός


Γίνετε Μέλος της Κοινότητάς μας & Μοιραστείτε το Ταξίδι σας!

Μην αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση μόνοι σας! Μπείτε στον επίσημο διακομιστή μας στο Discord για να μοιραστείτε στρατηγικές, σχόλια και εμπειρίες με τους συναγωνιστές σας. Είτε ζητάτε συμβουλές είτε μοιράζεστε τις δικές σας συμβουλές, η κοινότητά μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας βήμα.

Χτίστε την αυτοκρατορία σας.
Ας ξεκινήσουν οι προκλήσεις!
Επιλογή γλώσσας