Πολλαπλοί Παίκτες και Αλληλεπιδράσεις με άλλους Παίκτες

Πολλαπλοί Παίκτες και Αλληλεπιδράσεις με άλλους Παίκτες

Πίσω

Πως μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου από το να λεηλατηθώ?

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις τον εαυτό σου από το να λεηλατηθείς είναι να είσαι πάντα έτοιμος να συλλέξεις τις παραγωγές σου όταν έχουν ολοκληρωθεί. Ο καλός σχεδιασμός πάει μακριά και η λεηλασία δε θα είναι πολύ διασκεδαστική αν δεν υπάρχει κάτι να λεηλατηθεί!

Εκτός από αυτό, το να έχεις ισχυρή άμυνα στην πόλη είναι επίσης ένας καλός τρόπος να προστατέψεις την πόλη σου. Χρησιμοποιώντας το κουμπί με τη μπλε "ασπίδα" στη διαχείριση του στρατού σου, μπορείς να ορίσεις τις αμυντικές μονάδες στην πόλη σου. Μια ποικιλία μονάδων της εποχής σου καθώς και μερικές ειδικές μονάδες θα βοηθήσουν πολύ. Να θυμάσαι ότι η άμυνα της πόλης σου δε πεθαίνει μόνιμα (αν και μπορούν να ηττηθούν), οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ειδική μονάδα χωρίς να υπάρχει ο φόβος να σκοτωθεί!

Τέλος, η Ταβέρνα Φίλων προσφέρει επίσης μια ασπίδα για την πόλη για λίγα νομίσματα ταβέρνας. Αυτό θα αποτρέψει τους άλλους παίκτες από το να επιτεθούν στην πόλη σου κι έτσι θα αποτρέψει και τη λεηλασία. Να θυμάσαι όμως ότι δε μπορεί να αποτρέψει γενικά τη λεηλασία, έτσι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπλοκάρει έναν παίκτη όταν η επίθεση ήταν ήδη επιτυχής!

Επιλογή γλώσσας