Παλαιοπώλης

Παλαιοπώλης

Πίσω

Παλαιοπώλης: Πως ανταλλάσσω τα αντικείμενα μου?

Επέλεξε από την απογραφή σου τα αντικείμενα που δε θέλεις και πρόσφερε τα στον Παλαιοπώλη ως αντάλλαγμα για Εμπορικά Νομίσματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο μαγαζί του. Τα πιο πολύτιμα αντικείμενα θα σου δώσουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσεις σπάνιους και πολυπόθητους Πολύτιμους Λίθους. Μπορείς να αυξήσεις την απόδοση της ανταλλαγής σου δίνοντας περισσότερη ώρα για διαπραγμάτευση ή να αποδεχθείς μια χαμηλότερη απόδοση για να κερδίσεις πιο γρήγορα τα Εμπορικά Νομίσματα και τους Πολύτιμους Λίθους! Επέλεξε από 2, 8 ή 24 ώρες για να πουλήσεις τα αντικείμενα σου. Μπορείς επίσης να ενισχύσεις την απόδοση με Διαμάντια!

Εμπορικά Νομίσματα - ένα νόμισμα που μπορείς να αποκτήσεις από την ανταλλαγή αντικειμένων στον Παλαιοπώλη. Αυτά τα νομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνεις αγορές στο μαγαζί του, ακόμα και να κάνεις προσφορά τιμής στις αποκλειστικές του δημοπρασίες! Τα εμπορικά νομίσματα μπορούν να αγοραστούν με Διαμάντια.

Πολύτιμοι Λίθοι - ένα νόμισμα που μπορείς να κερδίσεις από την ανταλλαγή πιο πολύτιμων και σπάνιων αντικειμένων στον Παλαιοπώλη. Οι Πολύτιμοι Λίθοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές στο μαγαζί του. Επίσης δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Δημοπρασίες, αλλά δε μπορείς να τους αγοράσεις με Διαμάντια.

Για να ξεκινήσεις την πώληση, πάτησε πάνω στη σκηνή του Παλαιοπώλη και μετά στο εικονίδιο με το χέρι στη δεξιά πλευρά της οθόνης.


Πάτησε στο εικονίδιο "+" στην επάνω πλευρά, για να επιλέξεις ποιο αντικείμενο θέλεις να πουλήσεις. Περισσότερες θέσεις μπορούν να ξεκλειδωθούν πουλώντας αντικείμενα, που σημαίνει ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείς το χαρακτηριστικό, τόσο πιο αποτελεσματικές μπορούν να γίνουν οι πωλήσεις σου!



Μόλις επιλέξεις ποια αντικείμενα θες να δώσεις, πάτησε 'παζάρι'. Η εκτιμώμενη αξία της πώλησης σε Εμπορικά Νομίσματα και Πολύτιμους Λίθους φαίνεται στη δεξιά πλευρά του παραθύρου πριν ξεκινήσει η διαδικασία του παζαριού. Μόλις ξεκινήσει, τα αντικείμενα αφαιρούνται από την απογραφή σου. Αν αλλάξεις γνώμη, μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή, πριν λήξει το χρονόμετρο! Με αυτό, τα αντικείμενα επιστρέφουν στην απογραφή σου, γι΄αυτό μην ανησυχείς, δε  θα χάσεις τίποτα (εκτός από χρόνο) αν αλλάξεις τη γνώμη σου. Αν θέλεις να επιταχύνεις τη διαδικασία, μπορείς να ολοκληρώσεις άμεσα την πώληση με Διαμάντια!

Όταν είναι ενεργή η ανταλλαγή, τότε εμφανίζεται ένα χρονόμετρο πάνω από τον Παλαιοπώλη στην πόλη σου, το οποίο σε βοηθά να ελέγχεις την πρόοδο! Μόλις τελειώσει, πάτησε πάνω του για να πάρεις τα Εμπορικά Νομίσματα και τους Πολύτιμους Λίθους!
 


Τέλος, θα παρατηρήσεις στην απογραφή σου, ότι το κουμπί διαγραφής έχει αντικατασταθεί με ένα κουμπί που σε μεταφέρει απ' ευθείας στον παλαιοπώλη. Αυτό εξασφαλίζει ότι δε θα διαγράψεις κατά λάθος κάποιο πολύτιμο αντικείμενο που μπορείς να ανταλλάξεις. Φυσικά, το κουμπί διαγραφής υπάρχει ακόμα για τα αντικείμενα που δε μπορούν να ανταλλαχθούν μέσω του Παλαιοπώλη, όπως τα πακέτα Forge Πόντων και τα Κομμάτια!

Επιλογή γλώσσας