Julkaisutiedot

Takaisin

Päivitys versioon 1.290

53e09bc0686b43c700cda90c138042b2Forge of Empires päivitetään versioon 1.289 keskiviikkona 28. elokuuta.

Kuten aina, päivitys aiheuttaa pienen katkoksen, jonka aikana peli ei ole pelattavissa. Tässä päivityksessä on teknisiä parannuksia, bugikorjauksia, ja sisältöä tuleviin tapahtumiin.

Muutokset

• FOE-83836, FOE-83837: Teimme joitakin muutoksia pelin kaverijärjestelmään. Väärinkäytösten estämiseksi poistimme pelaajatunnuksen kutsulinkistä, jonka voit lähettää ystävillesi. Lisäksi rajoitimme päivässä lisättävien ystävien määrää.
  • FOE-84043: Välttääksemme suorituskykyongelmia uuden Killan taistelukentän alkaessa olemme päättäneet jakaa Timanttiliigan aloitukset klo 8:00 ja 8:20 välille (aiemmin se oli klo 8:00 ja 8:10 välillä), jotta näemme, lievittääkö tämä ongelmaa.

Bugikorjaukset

• Rakennukset
    • FOE-81999, FOE-83904: Rakennuksen myyminen, jossa on valmis mutta keräämätön tuotanto, näyttää nyt varoituksen, että tuotanto katoaa, jos et voi kerätä sitä, aivan kuten sovelluksessa. Tämä saattoi myös aiheuttaa sisäisen virheen, joka on nyt korjattu.
    • FOE-83517: Rakennukset, kuten Hyppivä kurpitsa, näyttivät nykyisen tuotantovaihtoehdon kaksinkertaisen määrän, kun niitä motivoitiin. Se näyttää sen nyt kaikkien tuotantovaihtoehtojen kohdalla.
  • Tapahtumat
    • FOE-83760: Tervetulotapahtuman palkintoikkunan ponnahdusikkuna tulee nyt näkyviin vasta, kun hahmosi on liikkunut. Ennen se ilmestyi sen liikkuessa.
  • Tehosteiden yleiskuva
    • FOE-83580: 5-numeroiset numerot eivät enää mahtuneet siihen tarkoitettuun tilaan. Nyt ne sopivat. Mobiilissa ongelma oli samanlainen, mutta se koski jo 4-numeroisia numeroita. Se on korjattu myös siellä.
    • FOE-83545: Se sisälsi myös kvanttikylän rakennukset kvanttihyökkäyskauden päätyttyä. Näin ei enää ole.
  • Viestit
    • FOE-83696: Et voi enää yrittää poistaa muiden pelaajien viestejä Sosiaaliset-välilehdellä. Aiemmin se johti sisäiseen virheeseen.
  • Inventaario
    • FOE-83834: rakennuspiirustusten käyttäminen saattoi näyttää yhdestä rakennuksesta saatujen piirustusten väärän määrän. Se näyttää nyt oikean määrän.
    • FOE-83971:"Siirry inventaarioon" -painike on nyt pois käytöstä, kun olet toisen pelaajan kaupungissa, koska se aiheutti tyhjän inventaarioikkunan.
  • Tehtävät

Mobiili

Muista, että mobiilipäivityksen saatavuus riippuu kaupoista ja voi olla joitakin päiviä selainversion julkaisun jälkeen. Älä ylläty, jos päivitys ei näy mobiililaitteissasi täsmälleen samaan aikaan.
  • FOE-58088: Asutuksen edistymisen kultainen nauha ei ollut läpinäkyvä niiden edistysaskeleiden kohdalla, joita ei ole vielä avattu. Nyt se on.
  • FOE-83642: Kvanttihyökkäyksen kartta keskittyy nyt kartan keskelle vasemman kulman sijaan, kun se avataan.
  • FOE-83952: Mainoksen katsominen saattoi aiheuttaa pelin latautumisen uudelleen eikä sen katsomisesta ollut mitään hyötyä. Tämä on nyt korjattu.
Siinä kaikki tämän päivityksen osalta!

Fellowship-tapahtuma on nyt julkaistu betapalvelimella! Se sisältää uusia palkintoja, kuten Downgrade-kittejä ja historiallisia liittolaisia, jotka tulevat olemaan osa myös muita tapahtumia! Voit testata näitä lisäyksiä ja seurata kehitystä, jos liityt Betapalvelimellemme!

Jos haluat antaa meille palautetta tästä versiosta, käy Discordissa tai Facebookissa!

Ystävällisin terveisin,
Your Forge of Empires Team