Kulturális települések

Kulturális települések

Vissza

Mogul Birodalom: Hol a minijáték?

Hol a minijáték?

Ezúttal nem találsz több kívülálló épületet a mogul város szélén, ami azt jelenti, hogy 6 kulturális települési küldetés (pl. Feudális Japán kereskedő, azték udvar stb.) Elvégzése után nincs további funkció, bár itt is további jutalmakat kaphatsz e mérföldkő eléréséért.

Ez azt jelenti, hogy nem lesz segítségünk ennek a kulturális településnek a gyorsabb befejezéséhez? Engedjétek meg, hogy ezt megmagyarázzam! Kétféle diplomáciai épületünk van, két kicsi és három nagy, és ezek lánc- és készletmechanikával rendelkeznek, hogy növeljék a település szépségét és termelékenységét."


Lánc képesség bónuszok ( diplomáciai épületek)Image Caption

 

A kis diplomáciai épületek láncképességgel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy csatolhatod őket a nagykövetség oldalaihoz, vagy jobban mondva a bejáratokhoz! Amikor összekapcsolod ezeket az épületeket, növeli a település diplomáciájának összességét. Vízcsatornákat csatolhatsz az oldalakhoz, vagy sikátorokat a nagykövetség első lépcsőjéhez (a sikátorok nem nyújtanak bónuszt, ha a nagykövetség hátsó részéhez csatlakoznak).

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezeket a diplomáciai épületeket bárhol elhelyezhetők városoban, de csak akkor nyújtanak további bónuszokat, ha megfelelően csatlakoztatod őket a nagykövetséghez!


Image Caption

 

Eközben a nagy diplomáciai épületek rendelkeznek beállított képességgel , ami azt jelenti, hogy naponta egyszer további kulturális javakat gyűjthetsz össze azzal, hogy egyedi nagy épületeket helyezel el a nagykövetség szomszédságában (bárhol a közelben) a nagykövetségre, nem feltétlenül a főépület oldalára vagy elé).
Három különböző nagy diplomáciai épület található, és annak érdekében, hogy maximálisan kihasználhasd a lehetőségeit, mindegyiket fel kell építened. Akár három készlet bónuszt is kaphatsz, ezek azonban csak különböző épületek elhelyezésével járnak! Más szóval, ha három azonos diplomáciai épületet helyezel el, akkor csak egy bónuszt kapsz, nem hármat! Ezért ügyelj arra, hogy itt ne kerüljön ismétlésre 

Most, hogy tisztában vagy ennek a településnek az alapjaival, kíváncsi lehetsz, milyen kihívást jelent ez. Nos, ezeknek az épületeknek az összekapcsolása nem könnyű feladat, mivel el kell döntened, hogy mely bővítéseket érdemes feloldani, és mely akadályokat kell megszüntetni, mivel helyet kell adni a lakó- és áruépületeknek is.
Nyelv kiválasztása