Kastélyrendszer

Kastélyrendszer

Vissza

Kastélyrendszer-Hogyan tudok szintet emelni a kastélyomon?

Az első részben egy folyamatjelző sáv és egy szám látható a sáv végén. A végén lévő szám azt jelzi, hogy éppen melyik kastélyszinten vagy. A szinttől jobbra van egy láda, amit naponta egyszer gyűjthetsz össze. A láda extra kastélypontokkal jutalmaz, és minden gyűjtéssel nő a kiosztott összeg. Ha kihagysz egy napot, a sorozatod szünetel. Hét nap gyűjtés után magasabb bónusz jutalomsorozatot kapsz, majd visszaáll, és újraindul.


Kastélypontokat szerezhetsz, ha minden nap aktívan játszol a játékkal – egy bizonyos határig. Sikeresen fejezed be a csatákat és a tárgyalásokat, haladj előre a Céhexpedícióban, vásárolj és nyerj tárgyakat a Régiségkereskedőnél, vagy sikeresen fejezd be a napi kihívásokat. Ezen kívül kastélypontokat is kaphatsz játékon belüli vásárlásokért.

Ezen túlmenően, hogy jutalmazza tevékenységedet, van egy sorozatmérő a pontok gyűjtésére. A láda mindig éjfélkor jár le, és amint először összeszeded, elkezded a ciklust. A láda minden további gyűjtésével nő a pontok, de a sorozatban maximálisan megszerezhető pontok száma is. Végül amikor eléred ezt a maximális sorozatszámot, a ciklus újraindul.

Amikor megnyitsz egy ládát a kastélyrendszer ablakában, tájékozódj arról, hogy hány pontot gyűjtöttél, mi az aktuális gyűjtési sorozatod és a következő várható gyűjtési pontok összege. Kérlek, ne feledd, hogy sorozatod megszakadhat, ha elfelejtenéd egy nap gyűjteni, ami azt jelenti, hogy ezek a pontok szünetelnek.

Nyelv kiválasztása