Céhcsatatér

Céhcsatatér

Vissza

Céhcsatatér frissítés 2021: Az új jutalmak felváltják a becsület szobrát, és az Út a győzelemhez?

Nem, az új Nagy Elefánt jutalmak nem váltják fel a Becsület szobrát és az Út a győzelemhez címet. Ehelyett térképspecifikusak, és továbbra is megnyerheti a Becsületszobrot és az Út a győzelemhez a Vulkán-szigetcsoporton. A Nagy Elefánt épülettel az új térkép nyereménye - a Vízesés-szigetcsoport!

Az egyes térképek jutalmainak részletes leírása alább található:

 1- Vulkán-szigetcsoport térképjutalmak A Vulkán-szigetcsoporton töredékeket nyerhet a Becsületszobor és a Győzelem útja építéséhez!Becsületszobor - Lv. 1
Becsületszobor - Lv. 2
Becsületszobor - Lv. 3
Becsületszobor - Lv. 4
Becsületszobor - Lv. 5
Becsületszobor - Lv. 6
Becsületszobor - Lv. 7
Becsületszobor - Lv. 8
A győzelem útja
Csatlakozás után:
 • 5 Véletlenszerű áru
 • 5%-os védelmi emelés a támadó hadsereg számára
Fontos tipp – Ez a Győzelem Útja kizárólag a Gyémán és Platina ligák résztvevői számára elérhető el a Guild Battlegrounds

céhben. Guild Rewards
Amikor egy csatatér véget ér, a céhek különféle jutalmakban részesülhetnek, ami a helyzettől függenek:
 • Presztízs az aktuális liga és helyzet szerint;
 • A céh hatalom a csatatéren belüli elhelyezkedése szerint
 • A becsületszobor töredékei
Személyes jutalmak
A céhnek járó jutalmakon kívül vannak egyéni jutalmak is, amikor harccal vagy tárgyalással járulsz hozzá, lehetséges nyerni néhány kovácspontot, árut, katonai egységet, támadójavítást vagy akár gyémántokat.

2 - Waterfall Archipelago Térkép Jutalmak

A Vízesés-szigetcsoporton töredékeket nyerhet a Nagy Elefánt és Irizáló Kerti Láncdísz megépítéséhez!


Nagy elefánt - Lv. 1Nagy Elefánt Lv. 2Nagy Elefánt Lv. 3Nagy Elefánt Lv. 4
Nagy elefánt - Lv. 5Nagy Elefánt Lv. 6Nagy Elefánt Lv. 7
A nyolcadik és egyben utolsó is egy választással találkozhatsz. Olyan választás, amely tükrözi az elefánt korszakok során betöltött sokféle szerepét. Úgy döntesz, hogy csatában, kereskedelemben vagy támogatásban alkalmazod Nagy Elefántodat? Ezzel a három elágazható választással; a döntés nagyon a te kezedben van!

Elefánt JogdíjAz Elefánt BazárAz elefánt fellegvára
Elképzelhetetlen gazdagság várja Önt ezzel a választással! Javított érmetermelési bónusz és megnövekedett kovácspontokat kap.Természeténél fogva kereskedő vagy és egyben csapatjátékos is! Szerezzen megnövekedett árukat a céhek kincstárában!Felejtsd el a többieket, a támadásról van szó! Itt az ideje, hogy harcba szállj a támadó seregeid támadási bónuszával. Nem fog megállítani!
De ez nem minden, amit egy sikeres kampányból nyerhetsz! Valójában a gyémántok és a platinaliga Guild résztvevői az Iridescent Garden töredékeit ishetik. Elegendő töredékkel készített az épület három lehetséges megjelenésének egyikét, és megerősített Nagy Elefántod statisztikáit!
Csatlakozás után:
 • Boldogság bónusz
 • Védelmi lendület a támadónak
 • 3 Áruk
 • 1 Forge Point
Fontos tipp – Mivel ez egy láncépítés, bizonyos bónuszokhoz csatlakozni kell a Nagy Elefánthoz. A céh jutalma Amikor egy csatatér véget ér, a céhek különféle jutalmakat szerezhetnek, ami a helyzettől függ:


 • Presztízs az aktuális liga és helyzet szerint;
 • A céh hatalom a csatatéren belüli elhelyezkedése szerint
 • A Nagy Elefánt töredékei
Személyes jutalmak
A Waterfall Archipelago-n nyert jutalmak eltérnek a Volcano Archipelago-tól, de lehetőség van kovácspontok, érmék, katonai egységek, áruk, valamint emelések nyerésére is!

Nyelv kiválasztása