Technikai problémák

Technikai problémák

Vissza

Huawei Store deaktiválás

2023 december 4. után a Forge of Empires játék a Huawei Store-ban nem lesz elérhető.Más platformokat ez a változás nem érint, továbbra is letölthetitek a játékot a GooglePlay Store-ból és a megszokott módon élvezhetitek azt akár mobilon, akár böngészőben

Előtte azonban kérünk benneteket, hogy győződjetek meg róla, hogy a belépéshez szükséges adatokkal (felhasználónév, jelszó) rendelkeztek és nem vendég felhasználói fiókot használtok. A játék beállításiban érvényesíthetitek az e-mail címeteket és regisztrálhatjátok az azonosítótokat.  

Ezeket a lépéseket csak a Fedd fel magad küldetés teljesítését követően lesz lehetőségetek elvégezni, ahol is a felhasználónevet és képet is lehetőségetek lesz beállítani. 
  1. A képernyő alján nyissátok meg a "Beállításokat". 
  2. Válasszátok ki  a "Játékosbeállítások" menüpontot. 
  3. Itt a "Regisztrációt", majd mellette a "Regisztrálj most és szerezz 50 gyémántot!" gombot találjátok.
  4. Egy kisebb regisztrációs ablak fog megjelenni a képernyő közepén. Válasszatok egy jelszót és egy érvényes e-mail címet és kattintsatok a "Regisztráció most" gombra.
  5. Most már csak az kapott e-mail szükséges megnyitni, ahol regisztrálni tudjátok azt. Kattintsatok a nagy zöld gombra (amennyiben nem szeretnétek feliratkozni a hírlevelekre, az alatt lévő, kisebb "Csak az e-mail-cím megerősítése"opciót válasszátok.
Nagyszerű! Most, hogy már a birtokában vagytok az adataitoknak,  GooglePlay Store-on vagy böngészön keresztül folytathatjátok is a játékot. Amennyiben mégsem működne, lehet, hogy nem a megfelelő szerverre próbáltok bejelentkezni; ezt könnyen orvosolni lehet a megfelelő zászló kiválasztásával. Ha további segítségre lenne szükségetek, akár most, akár a későbbiekben, lépjetek kapcsolatba Support csapatunkkal a beállítások menüponton keresztül, akik örömmel állnak a rendelkezésetekre.

Nyelv kiválasztása