Kvantumportya

Kvantumportya

Vissza

Kvantumportya - Hogyan működik a kvantumtérkép?

A kvantumportya térképen való kalandozással több találkozót teljesíthettek egészen a főellenséggel való találkozásig!


A csomópontok közötti mozgásokhoz kvantumműveletekre lesz szükséged. A kvantumműveletek száma 100 000-ben van maximalizálva, illetve 5 000 lépés/óra alatt újratöltődik. Ezt a számot a kvantumtelepülés lakóépületeinek a segítségével erősíthetitek tovább.

Találkozók

Egy csomópont eléréséve találkozót kell teljesíteni. .Többféle találkozófajta fordul elő a játékban.

Találkozók

Támadó/VédőseregTámadó/Védő hadnagyAdományozás: termék/pénz& alapanyag/egységErődítmény támadás/védelemTámadás/védelem helyőrségHelyőrség megerősítéseTámadó/védekező főellenség
Harci találkozók átlagosan erős ellenfelekkelHarci találkozók nehezebb ellenfelekkelEzen a csomóponton adományozni szükséges a csomópont eltörléséhezAmíg nincsenek eltörölve, ezek a találkozók a nehezebb ellenfelekkel a főellenféllel csomópontján adnak bónusztTörlésüket követően ezek az ellenfelek a főellenféllel szembeni harcban a céhedet erősítikAdományozással erősítsd meg a céhedet a főellenség ellen ennek a csomópontnak a törlésévelA legerősebb ellenfél a nehézségi szinten.Töröld a csomópontot a nehézség befejezéséhez és menj a következőre.
Vigyázat, újabb kihívás! Amennyiben meghatározott egységet használnátok, megeshet hogy további bónuszban részesültök. Ha valakit ez érdekelne leginkább, keresse az üzenetet: "Győzd le az ellenfelet csak ennek a fajta egységnek a használatával" így több pontban és jutalomban lehet részetek.

Csaták

A harci csomópontok további kihívás elé állíthatnak, ugyanis kérhetik a csak 'meghatározott egységek használatát az eltörlésükhöz. Koordinálj a céhtagokkal hogy mindig legyen olyan, aki teljesíti a kérést, ugyanis további haladáspontokkal és bónuszokkal gazdagodhattok  csomópont jóvoltából. 

Kattints az aktív csomópontra 
A csomópont elfoglalásához szükséges haladáspontokat fogod látni
Itt csak meghatározott egységeket látsz, így tudod a legtöbbet kihozni a csomópontból
A jelenleg birtokodban lévő kvantumszilánkért további kvantumműveleteket vásárolhatsz a plusz gombra kattintva..
A csata elkezdéséhez  elköltése szükséges. Nyomd meg az ablak alján található gombot és kezdj neki.
A potenciális jutalom. A megszerzésének az esélye a láda alatt látható.
Ha szerencsés vagy, megszerezheted az egyik nyereményt ha teljesíted a csatát!
Adományozás 

Az adományozással teljesítendő találkozók pénz, alapanyag vagy egységek adományozását kérhetik. Hasonlóan a csatákhoz, ezek is kvantumműveletbe kerülnek 
Itt is duplázhatsz csak meghatározott alapanyagokat használva
A MAX gombra kattintva egyetlen kattintással annyit adományozhatsz, amennyit a nyersanyagaid és a kvantumműveletek engedik.
Ha kifogysz a kvantumműveletekből, kvantumszilánkokért bármikor vásárolhatsz.
Amint a nehézségi szint teljesítve lett, egy kvantumtiszt feloldhatja a következő szintet a következő térképre.


Kvantumportya harcibónusz


Néhány kivétellel a fővárosi bónuszok nem lesznek érvényesek a kvantumtelepülésen. Ezek a kivételek: Lovagitorna-pálya, elfeledett templom és a Polinézia kulturális település megjelenését követően bizonyos kulturális épületek.
Nyelv kiválasztása