Hírek

Hírek

Vissza

GvG deaktiválás


Kedves Játékosok! 

Már a finisben vagyunk! A mai nappal már csak EGY HETET  kell várni, hogy a GvG hivatalosan is befejeződjön. 

Erre pedig 2024. március 18-án fog sor kerülni.

Sajnos ennél konkrétabb időponttal nem szolgálhatunk, kérjük, hogy ne lepődjetek meg ha bármikor a nap folyamán már nem tálakoznátok a funkcióval.

Ez pontosan mit jelent?

  • Hozzáférési pontok kikapcsolása. A GvG elérési pontot kikapcsoljuk, csakúgy mint a GvG térképet a kontinens térképről. A hozzáférési ponton a későbbiekben az új Kvantumportyákat kívánjuk megjeleníteni, de az addig is szürke marad.
  • Céhablak.  A támogatási összérték bónusz és a megbízható tagok megszűnnek, illetve más kifejezések lépnek a helyükbe. 
  • Céhes szintlépési jutalmak  A presztízs és a támogatási összérték jutalmak eltűnnek.
  • Céhhaderő. Természetszerűen csökken. Azonban amint az új Kvantumportya elkezdődik, ugyanúgy növekedni fog teljesítmény alapján! 
  • Céhes szint jutalmak. A 65. szint után már nem lesznek további bónuszok elérhetőek, azonban a korábbi bónuszokat az előző szinteken meg fogjátok találni: a toborzási idő maxumima 38%-ról 40%-ra növekszik, a Forge pont maximuma 12-ről 20-ra. A 100. szint marad a maximum. Lehetséges (de nem biztos), hogy ebben további változás is lesz a jövőben.
  • Felhasznált termékek és medálok. A szektorok elfoglalásához szükséges termékek és medálok nem kerülnek vissza. Tanácsoljuk, hogy a napi kalkuláció után a szektorok legyenek felszabadítva, még mielőtt a gvg deaktiválásra kerülne, mert azután a helyezések már nem változnak. Egyelőre a céhkincstárnak nem lesz szüksége a medálra.
  • Nevezetes épületek. A támogatási értéket kivesszük az erőszakos ellenállásból, hogy az a továbbiakban az Obszervatórium arzenálját erősíthesse. Az erőszakos ellenállás a továbbiakban a védekező sereg védelmi és támadási bónuszát erősíti.  
A GvG emlékére azonban minden aktív játékos egy különleges ajándékot kap — a Végső Tartomány épületét. Ezzel az épülettel szeretnénk meghálálni  az elhivatottságotokat a GvG iránt az évek folyamán. Először 2015-ben jelent meg a játékon belül, mint a Szónoki pódium, amely a "Hős meséje" küldetés jutalmaként volt megszerezhető. Ezt a küldetést Anwar Dalati kollégánk emlékének állítottuk, aki felbecsülhetetlen szerepet játszott a GvG létrehozásában.


A Végső tartomány létrehozásához felerősítettük a Szónoki pódium tulajdonságait és újraszíneztük azt, mégis megtartva egyedi külsejét. Azonban ne feledjétek, hogy ez nem az eredeti szónoki pódium.

Egy kis gyorstalpaló, ha az elmúlt hónapokban valaki nem követte volna az eseményeket:

  • Miért töröljük a GvG-t? Kérjük, olvassátok el az első hirdetést a témában a fórumon.  
  • Mi a következő lépés? A Kvantumportya! Az új funkció februártól már elérhető a béta szerveren,  nézzetek rá a videónkra is, ha kíváncsiak vagytok rá. Ez egy teljesen új játékfunkció, új mechanikával, jutalmakkal, és reményeink szerint lebilincselő élménnyel a céhek számára. 
  • Végső soron pedig arra kérünk benneteket, hogy legyetek megértéssel, ha bármilyen változás állna be a tervekbe. Igyekszünk mindig mindent előre tudatni veletek, de sajnos problémák az utolsó pillanatban is becsusszanhatnak. 

Köszönjük mindenkinek a játékot! Ahogy búcsút intünk a GvG-nek már alig várjuk az új Kvantumportyát, és a visszajelzéseiteket róla! Csatlakozzatok a Discord szerverünkhöz és beszéljünk át mindent! 

Üdvözlettel,
A Forge of Empires csapata
Nyelv kiválasztása