Esemény hirdetések

Esemény hirdetések

Vissza

Történelmi esemény 2024

Ugorj fejest egy hatalmas csatába, mely a történelem folyamán visz végig téged; szükséged lesz stratégiára, egy kis ravaszságra és természetesen minden erődre! Az új történelmi esemény folyamán legendákkal harcolhatsz a kártyákon. Használd az eszed és győzd le az ellenfelet, hogy minden nyeremény a tied lehessen!

A történelmi esemény május 6-án veszi kezdetét és egészen május 27-ig tart! 

Cselekmény











Küldetéseid felelőse


Te gondolkodtál már azon, hogy Vincent Van Gough és Bonaparte Napóleon közül vajon ki kerülne ki győztesként? Akkor szerencséd van! Az esemény segítségével megtudhatod — a kártyacsaták során híres történelmi személyekkel harcolhatsz! Albert Einstein végig vezet a küldetéseken, ahol is megszerezheted a történelmi személyeket megtestesítő kártyákat. A kártyák mind egy-egy frakció részét képezik, az ismert "kő-papír-olló" mechanikára alapozva. Minden egyes választásoddal akár háborúkat kezdhetsz, ezért ne légy rest minél hamarabb győzedelmeskedni!

Játékmechanika

A részletes leírásért kattints ide! Ha a rövidebb verzióra vagy kíváncsi, olvass tovább!

A cél egyszerű: győzd le az ellenfél kártyáit, mielőtt még elfogyna az összes életerőd. A végrehajtás azonban nem lesz ilyen egyszerű; szükséged lesz éleslátásra és gondolkodásra is. Minden csata 7 találkozóból áll, melyet a főellenség követ. Az ellenfelek legyőzésével jutalmakat szerezhetsz, attól függően, hogy milyen nehézségű a paklid, melyet belépéskor kiválasztottál.  A főellenség legyőzésével szerezheted meg a legjobb jutalmakat is, és ezzel a csata is véget ér. Azonban nem csak így tudod befejezni: ha minden életerőd elfogyott, vagy nincs több kártyád, veszítesz.

Ellenségek legyőzésével pontokat kapsz, melyekkel a főnyereménysoron haladhatsz előre. Természetesen jutalmak garmadáját is szerezhetsz közben, köztük akar a napi különlegességet is.

Az oktatórészt követően a következő ablakkal találod szembe magad:





Az ablakban a következők a legfontosabb részek:



Csata

Csak kattints a 'harc' gombra a kezdéshez. Ellenőrizd a kártya statisztikáit, hogy mennyi sebzést okozhat az ellenfélnek és hogy az mennyit tud neked! Az életerőd szemmel tartása is fontos. Újra is húzhatsz de akár életerőpontokat is vásárolhatsz, hogy biztosítsd a sikert.


Újrahúzás

Ha a kártyád túl gyenge az ellenfél kártyájával szemben, újrahúzhatsz.  Ekkor három véletlenszerű opcióval kerülsz szembe a paklidból — kattints a nyílra a választási lehetőségeidhez. Ha kiválasztottad a a kártyád, kattints a választás gombra. Az "újrahúzással" újabb kártyák kerülnek eléd! Többször is újrahúzhatsz, azonban ez eseménypénznem be fog kerülni.




Megjegyzés: Ha a paklidban van képességkártya, a három közül egy mindenképpen az lesz. 



Életerősáv

Kevés az élettérőd? Vegyél többet harci érmékkel. De ne feledd, az életerődnek van egy max szintje, mely a pakli nehézségétől függ!


Jutalmak

A legyőzött ellenfelek mind jutalmat adnak; ellenőrizheted, miket ajánlanak, ha a láda felé viszed az egeret. Ezen kívül minden csata a főnyereményhez is közelebb visz.


Képességkártyák

Ezek a kártyák egyedi és különleges bónusszal látnak el. Lesznek ellenfelek, akik láda helyett kártyákkal várnak — ezen ellenfelek legyőzésével a képesség kártya bolt nyílik meg. Egy kártyát ingyen megszerezhetsz, a többit vásárolni tudod. Képességkártya használatakor ez ellenség nem támad.



Még mindig nem érzed magad elég magabiztosnak? Nézz rá a tippek és trükkök oldalunkra! 

Liga




A ligában lehetőséged lesz összemérni a tudásodat a játékostársaiddal. Ahogy haladsz előre az esemény során, a helyezésed is úgy javul, amely által különleges jutalmakat zsebelhetsz be az esemény végeztével. Azonban sose feledd, a játékostársaid is minél előrébb szeretnének végezni, így a helyezésed az utolsó pillanatig sem garantált!

Az esemény során a ligahelyezésedet több módon is előléptetheted. A csaták mellett a következőkkel is segíthetsz magadon:

A vadonatúj Nagyliga képességkártya több ligapontot ad. Ha többre vagy kíváncsi, olvasd el a kártyákról szóló szekciót.
Magasabb nehézség. Nemcsak hogy jobb jutalmakat ad, a ligapontok szorzóit is növeli: 2x a könnyű, 3x a közepes, 5x a nehéz szinteken.



Jutalmak



Az esemény főnyereménye a gyönyörűséges felemelkedő liget szentélye, mely teljesen fejlesztett formájában támadó- és városvédő- valamint céhexpedíciós bónuszt ad!

Az elérhető nyeremények teljes listáját itt találod.

Ha bármilyen kérdésed vagy meglátásod lenne, írj nekünk a Discord szerverünkön!
 
Készen állsz, hogy bevésd a neved a történelembe? A csata már megkezdődött – győzzön a legjobb!
 
Üdvözlettel,
A Forge of Empires csapata






Nyelv kiválasztása