Hírek

Hírek

Vissza

Évfordulós esemény 2024


Boldog születésnapot nekünk! a Forge of Empires egy igazi mérföldkőhöz érkezett —12 elképesztő év áll mögöttünk! Csatlakozz az ünnepléshez az évfordulós eseményünkkel!


 Az esemény április 2-án veszi kezdetét és egészen április 23-ig tart! 
Cselekmény

Ha már tavaly is részt vettél az évfordulós eseményen, minden bizonnyal már tudod, hogy a tudósok segítségére kell lenned a titokzatos drágakövek utáni kutatásukban. A küldetés pedig idén is folytatódik! 

A kutatók azóta egy elmélettel álltak elő: úgy gondolják, hogy a drágaköveket, a kulcsokat és a ládákat egy ősi civilizáció hozta létre, régen a miénk előtt.  Azonban amíg mindez a feltételezés csak elmélet marad, nem sokat tudnak tenni, és itt jössz te a képbe! 

A tudósok megsegítése során új eszközöket fedezhetsz fel, melyekkel könnyebben dolgozgatsz a drágakövekkel, a prizmatikus esszenciával jobban formázhatod, valamit egyszerűen darabokra is törheted (a kutatás céljából, természetesen) az új drágakő csákány segítségével (az elnevezés egy komoly eszközt takar). Az esemény során az eszközök történetét is megismerheted.  

A csapatmunka, kutatás és a nagy felfedezések mind olyan tevékenységek, melyek segítenek az esemény során, hogy elérd a célodat. De előbb nézzünk rá, milyen újdonságokkal találkozhatsz az idén! 

 
A person with glasses and a key necklaceDescription automatically generated Küldetéseid felelőse
 





Mik az újdonságok?

Három új bónusz eszközzel találkozhatsz az esemény folyamán: 

Drágakőbánya-bónusz: Aktiválásával új drágakő darabokat idézhetsz a táblára. Amennyiben van elegendő hely a táblán a szokásos animáció mellett jön létre a drágakő darab; ezt a tábla alján is látni fogod. Viszont ha nincs elegendő hely a táblán, figyelmeztetésben lesz részed. 

Drágakő csákány bónusz:  A legjobb barátod a kövek elrendezésére. Használatával a követ két, és egy szinttel kisebb kővé alakíthatod. Amennyiben rendelkezik kulccsal, vagy kulcs darabbal, mindkét kő szintén rendelkezni fog vele. Megjegyzés: Ez a bónusz csak a szabadon álló, nem lezárt kövekre használható fel. 

Prizmatikus esszencia-bónusz: Egy igazi nagyágyú: az azonos színű köveket mind színtelenné változtatja át. A színtelen köveket pedig bármilyen másik kővel össze lehet olvasztani. Azonban arra vigyázz, hogy ezeket a köveket nem lehet a konvertálóba tenni és különleges szabályrendszerük határozza meg az olvasztás-szétszedés dinamikáját.
 

Játékmechanika 

Egy kis iránymutatásra lenne szükséged? Itt mindent megtudhatsz: Játékmechanika

Ha a részletekre nem vagy nagyon kíváncsi, maradj ezen a lapon! 

Idézz és olvassa össze drágaköveket a
  • Gyűjts energiát, hogy köveket idézhess (plus) 
  • Az újonnan megidézett kövek segítségével szabadítsd fel a lezárt köveket a tábláról!
  • Illeszd össze a kulcsdarabokat egymással és gyűjts be kulcsokat a konvertáló segítségével
  • A kulcsokat használd fel a ládák kinyitására
  • Használd az új bónuszeszközöket a taktikád finomítása érdekében
Ha további instrukciókat szeretnél olvasni az eseménymechanikával kapcsolatban, olvasd el a tippek és trükkök oldalunkat is! Tippek és trükkök

Rivális kihívás

Alaric Ironsoul báró is visszatér az esemény folyamán, ugyanis a bónusz eszközöket valamint a további jutalmakat ő szolgáltatja. De ne feledd, a báró küldetései nem a könnyűségükről híresek! 

Liga

A liga a tökéletes terepe a versenyzésnek, ugyanis minél előrébb érsz benne, annál jobb jutalmakkal is gazdagodsz az esemény végeztével!  Azonban sose feledd, hogy a játékostársaid is minél előrébb szeretnének végezni, ezért a helyezésed akár az utolsó előtti pillanatban sem lehet biztos! 
  

Jutalmak


Főnyereményünk a metróállomás, melyet az arany és ezüst fejlesztőkészletei tesznek még erősebbé. A 10. szintjén támadói és védelmi bónuszt is ad a CE-n és CST-n, ezen kívül termékeket, Forge pontokat és töredékeket ad a fejlesztőkhöz. 

 A teljes esemény jutalom-oldalt itt találod: Nyeremények

Amennyiben bármilyen visszajelzésed lenne, azt várjuk a hivatalos Discord szerveren!
 
Induljon a felfedezés! 
A Forge of Empires csapata
Nyelv kiválasztása