Hírek

Hírek

Vissza

Forge hírek: Újdonságok Matt-től, a termékfejlesztés vezetőjétől



Sziasztok! 


A legutóbbi levelem óta már eltelt egy kis idő, ezért is szeretnélek titeket beavatni, hogy jelenleg min is dolgozunk és mi minden várható a jövőben. 


Ahogyan már többen hallhattatok róla, nemrég ki kérdeztük a véleményeteket a játékot illetően - ezeket az ötleteket a fórumainkról és a Discord csatornánkról küldtétek el nekünk, mi pedig továbbítottuk a fejlesztőink felé.


A házon belüli CM-eink és a termékmenedzsment együtt ült össze a múlt héten, és választotta ki azokat az ötleteket, melyekre a legtöbb szavazat érkezett. Köszönjük a szavazatokat, reméljük minél többet integrálni tudunk a játékba is. Ezekre a szavazások rá gyakran rápillantuk és próbáljuk egyeztetni a saját ötleteinkkel, hogy mindenképpen elmondhassuk, hogy a játékelemeket mind a játékosok inspirálták! 


Nemrég indítottuk útjára a kvantumportyát, amely sajnálatos módon több olyan hibával került az élő szerverekre, melyeket a bétán nem sikerült kiszűrni. Természetesen minduntalan dolgozunk ezek javításán. Ezen kívül szeretnénk egy második portyát, a Vaskort is bemutatni, hozzáférhetőbbé tenni. Továbbá a jutalmak felugró információs ablakain is kell még finomítanunk.


Vár ránk a  történelmi szövetségesek első verziója is, ahol hősöket lehet különböző épületekhez rendelni a meg több bónusz érdekében. Egyelőre itt ne számítsatok semmi nagy változásra, csak szeretnénk megvizsgálni, milyen visszajelzésekkel lehet jelen a játékban.


Ez a fajta megközelítés lehetőséget biztosít a számunkra, hogy váratlan hibák bukkanjanak fel akár a játékmechanika, akár a grafika tekintetében. Továbbá így mi is könnyebben tudjuk úgy fejleszteni a játékot, ahogyan a játékstílusotok megkívánja azt: egyszerűbb finomhangolással és gyorsabban.


Mindkét új funkció új jutalmakat is hoz a játékba, amelyek segítségével a jelenleg tapasztalható változások is jobban kezelhetőek lesznek. Gondolunk itt elsősorban az új épületek által okozott erőviszony-eltolódásokra.  


Mindezeken kívül a nevezetes épületeket is versenyképesebbé kívánjuk tenni; habár teljes változásra nem számítsatok, több jelentőséget szeretnénk nekik is biztosítani. 


A felhasználói élményt is tovább javítjuk, ennek első lépése a “mind összeállítása” funkció a raktárban, jelenleg pedig dolgozunk a begyűjtési nehézségeken, amely sokak számára, így nekem is elég frusztráló. A továbbiakban várhatóak  A/B tesztek a hadsereg kezelésben is; erre azért van szükség, hogy a lehetséges negatív hatásokat ki tudjuk szűrni.  Valamint egy új építés funkciót is tervezünk bevezetni az elkövetkezendő hónapok során. Mindezek a mindennapi játékélményt hivatottak élvezetesebbé tenni ahelyett, hogy nehézségekbe ütköznénk a játék során.


Több mindenről már szót ejtettünk korábban: a következő Űrkorszak , CE-X és csatatér fejlesztések. 2025 első felében szeretnénk bejelenteni a *%il$ $&-t. A G*$%d megfelelő tervezést igényel, és még évekig számítunk rá a játékban.


Ne maradjatok le a továbbiakban sem az újításokról, és köszönjük a részvételeteket és elkötelezettségeteket a játék iránt. Mindezek nélkül a játék nem lenne olyan, amilyen most.


Matt

Vezető, termékmenedzsment, Forge of Empires



Nyelv kiválasztása