Hírek

Hírek

Vissza

Bónuszok felhasználásának a változása


Kedves Játékosok! 

A mai naptól fogva egy újítást tapasztalhattok a játékban, mégpedig a bónusztárgyak használata során, és szeretnénk, ha pontosan tudnátok, miről is van szó. A változtatások a játékélmény javítását valamint kiegyensúlyozottságot hivatottak biztosítani mindenkinek a játékban. 

A változtatások május 6-tól lépnek életbe.

Az újítások:

Bónusz korlátok: A fair játék és stabilitás fenntartása érdekében mostantól egy meghatározott alkalmon felül az pénz- és alapanyag-bónusztárgyak nem használhatóak. Mindegyikből egyszerre 10 használható fel. A túl sok bónusz technikai problémákat okozott és a játékélményből is sokat elvett.
Hadseregbónusz-korlát: Több ugyanolyan típusú sereg bónusz nem aktiválható egyszerre. Más-más bónuszt lehet egy időben is aktiválni. Példának okáért a támadók támadó bónuszából már régóta csak egyféle használható, ez  most minden másikra is vonatkozni fog.
Pénz- és alapanyag bónusz egyidejű aktiválása: A visszajelzéseitek alapján mutatjuk most be ezt a játékon belül! Hasonlóan amikor több tárgyat lehet megnyitni a raktárból, ez is egy időben felhasználhatóvá válik.  
Fontos! Ez az építési jellegű bónuszokra nem vonatkozik!

Biztosak vagyunk benne, hogy időbe telik a változtatásokat megszokni számotokra is, ezért ne habozzatok írni, ha bármilyen visszajelzésetek lenne.


A módosítások azon fejlesztések részei, amely során biztosítani kívánjuk az igazságos, zavartalan és élvezetes játékot mindenki számára. A támogatásotokat és megértéseteket köszönjük!



Kellemes játékot! 

A Forge of Empires csapata
Nyelv kiválasztása