Események

Események

Vissza

Miért nem kapom meg az esemény hírlevelét?

Ha nem kaptad meg a hírlevelet, annak számos oka lehet. Sajnos a hírlevelet nem tudjuk újra kiküldeni és nem tudjuk odaadni neked a benne található jutalmakat sem kézzel.


Az e-mail címed nincs megerősítve

Ha nem erősítetted meg az e-mail címedet, akkor nem leszel a hírlevél címzettjei között. Az e-mail címedet a beállítások menüben tudod aktiválni. Ez vonatkozik a Facebookkal regisztrált azonosítókra is, amelyeknek automatikusan generált e-mail címük van vagy vendégazonosítókra.


Nem régen változtattál e-mail címet

Ha nemrég változtattad meg az e-mail címedet, akkor előfordulhat, hogy az e-mail még a régi címedre érkezett meg, kérlek ellenőrizd azt is.


Leiratkoztál a hírlevélről

Ha leiratkoztál a hírlevélről, akkor nem kapsz hírlevelet, mivel ezt választottad.


Az e-mail üzenet a levélszemét közé került

Előfordulhat, hogy a hírlevelünket levélszemétnek jelölte meg a leveleződ, ezért a levélszemét mappában van. Kérlek ellenőrizd azt is.


A postafiókod megtelt

A legtöbb szolgáltató tárhelye véges, előfordulhat, hogy nincs helyed a bejövő leveleidnek. Kérlek ellenőrizd, van-e elég helyed.


Az e-mail címed inaktív

Ha sokáig nem léptél be az e-mail azonosítódba, előfordulhat, hogy inaktív lett vagy megszüntette a szolgáltató. Ez esetben nem kapod meg a hírlevelet

Nyelv kiválasztása