Kulturális települések

Kulturális települések

Vissza

Aztékok: Hogyan juthatok el a minijátékhoz?

Egy új funkció áll rendelkezésre az aztékok településén a minijáték!

Mivel azt akarjuk, hogy már az elején fedezd fel egy kicsit az aztékok hangulatát, be kell fejezned a település 6 első küldetését. Miután befejezted ezt a 6 küldetést, beléphetsz az udvari piacra és játszhatsz a minijátékkal.
Miután beléptél az udvari piacra, három elérhető minijáték közül választhatsz. Minden minijáték jelzi, hogy hány terméket kaphatsz a játék után (ne felejtsd, hogy ha nem játszod le vagy elutasítod a játékot, akkor a következő napon ugyanazok lesznek).

Amint kiválasztottad, melyik árut szeretnéd megszerezni, itt az ideje játszani! Kattints egy csempére, hogy felfedd. Lehet akár szabad hely, jutalom vagy szám is.

Így működik: minden szám jelzi, hogy hány jutalom lehet a szomszédos csempékben. Ezek csatlakozhatnak akár az oldalaik, akár csupán sarkaik mentén. Vegyük alább a példát! Az ezzel a számmal jelölt jutalom lehet a két csempe egyikében (amelyet a nyilak mutatnak), mert az egyik a csempe oldalával, a másik annak sarkával szomszédos. Ha elfogy a kör, a játéknak vége. Ezután összegyűjtheted a megtalált jutalmakat, megduplázhatod az árumennyiséget néhány gyémánt befizetésével (bónusz segítségével), vagy egyszerűen vásárolhatsz még több fordulót gyémántokkal, hogy tovább játszhass (hacsak még nem találtál meg minden egyes jutalmat). Végül, de nem utolsósorban, kérjük, ne felejtsd, hogy az első 3 játék után egy további lehetőséged is lesz: miután összegyűjtötted a jutalmat, a minijáték felfedi az összes lapját, így jobban megismerheted ezt az új funkciót.

Reméljük, tetszeni fog! :)
Nyelv kiválasztása