Personvernregler og vilkår for bruk

Tilbake

Hva er dataforbruk behandlings vinduet?

Du kan få tilgang til vinduet dataforbruk behandlings vinduet via Spillinnstillinger! Dette vinduet vil i utgangspunktet tillate deg å administrere kontaktinnstillingene dine, samt hvordan dataene dine lagres og håndteres:

Ved å klikke på "Dataforbruk", vil du bli omdirigert til din administrasjonsside for personlig databruk. Her kan du administrere hvordan InnoGames skal kontakte deg og håndtere personopplysninger knyttet til kontoen din på Forge of Empires. Denne siden er delt inn i tre seksjoner:

Kontaktalternativer
 Du kan aktivere / deaktivere følgende to alternativer:
  • Motta e-post om spillbegivenheter, funksjoner og tilbud, samt nyheter om våre andre spill.
  • Motta push-varsler på mobilenheten din
Annonsealternativer
Du kan aktivere / deaktivere følgende to alternativer:
  • Tillat samhandling med sosiale nettverk og annonseringspartnere
  • Tillat tredjeparts tilpasset videoannonsering
Slett konto
Hvis du vil slette kontoen din permanent, bruk dette alternativet.
Vær oppmerksom på at deaktivering av kontaktalternativene dine (e-post) forhindrer deg i å motta gratis valuta fra våre hendelser i spillet.

I tillegg vil slettingskontoen permanent utelukke alle dataene dine fra systemene våre. Du vil fortsatt ha et par dager på deg til å tilbakestille forespørselen om sletting (du trenger bare å logge inn i spillet for å avbryte slettingen), men når kontoen din er slettet, er det ingen vei tilbake.