Klanekspedisjon

Tilbake

Hva er klanekspedisjonen?

Klanekspedisjonen tar ekspedisjoner til et nytt nivå, og gir mulighet for konkurranse på tvers av verden!

Hver uke vil klanen din bli gruppert sammen med opptil 7 tilfeldige klaner i samme størrelse fra forskjellige verdener av språkversjonen din*. I løpet av den 6 dager lange ekspedisjonen vil du kunne konkurrere mot dem. Sørg for at så mange av klan medlemmene dine som mulig fullfører ekspedisjonen for å komme helt til toppen av ranglisten!

Etter at en ekspedisjon har startet, vil du kunne se et ikon øverst på skjermen, rett ved siden av fremdriftslinjen:

Når du klikker på den, vil du se en skjerm med mesterskapsstigen, som presenterer klanen din og de andre klanene (3 til 6) som ble valgt til samme gruppe denne uken:

Den endelige plassen som klanen din vil innta avhenger av hvor langt du og andre klan medlemmer har kommet i den nåværende ekspedisjonen. Mens du fullfører de tre vanskelighetene vil få deg til 100 %, er den høyest mulige poengsummen 166 % og kan oppnås når alle fullfører den femte vanskeligheten. Klaner og medlemmer som deltar i den fjerde vanskelighetsgraden vil også bli indikert med et flammende pyramideikon ved siden av navnet.

Fremdriften oppdateres live, slik at du kan følge med på konkurransen hele tiden!