Kulturelle bebyggelser

Kulturelle bebyggelser

Tilbake

Mogulriket: Hvor er minispillet?

Hvor er minispillet?

Denne gangen finner du ingen ekstra interaktiv bygning i utkanten av din oppvoksende Mogul byen, noe som betyr at det ikke er noen tilleggsfunksjon tilgjengelig når du har fullført 6 kulturoppgjør oppdrag (f.eks. Feudal Japans kjøpmann, Aztekernes gårdsplass osv.), Selv om du fortsatt kan få en ekstra belønning ved å nå denne milepælen.

"Betyr det at vi ikke vil ha noen hjelp til å fullføre dette kulturoppgjøret raskere ?!", spør du kanskje! Denne gangen er hele Mogulriket ett puslespillet og også minispillet du må løse, men la meg forklare det ordentlig! Vi har to typer diplomati bygninger, to små og tre store, og disse har kjede og sette mekanikk for å øke skjønnheten og produksjonen av utposten din.

Kjedeevne og byggefasiliteter (diplomatibygg)

De små diplomatibygningene har en kjedeevne, noe som betyr at du kan feste dem til ambassadens sider, eller bedre si inngangene! Når du kobler disse bygningene, øker du den totale mengden diplomati i bosetningen din. Du kan enten feste vannkanaler til sidene eller smugene til den fremre ambassadetrappen (smuggir ingen bonuser hvis de er koblet til den bakre delen av din ambassade).

Vær oppmerksom på at du kan plassere disse diplomatibygningene hvor som helst i byen din, men de vil bare gi deg ekstra bonuser hvis du kobler dem til ambassaden din på riktig måte!
I mellomtiden har de store diplomatibygningene en bestemt evne, noe som betyr at du kan samle flere kulturvarer en gang om dagen ved å plassere unike store bygninger i tilknytningen til din ambassade (hvor som helst nær ambassaden, ikke nødvendigvis til sidene eller foran hovedbygning).

Det er tre forskjellige store diplomatibygninger, og for å maksimere potensialet i bosetningen din, må du bygge dem alle. Du kan få opptil tre settbonuser, men disse gis bare ved å plassere forskjellige settbygninger! Med andre ord, hvis du plasserer tre av samme store diplomatibygg, får du bare én bonus, ikke tre! Så sørg for å unngå gjentagelse her
Nå som du er klar over denne bygdens basismekanikk, lurer du kanskje på hva som er utfordringen. Vel, å koble alle disse bygningene sammen er ikke en lett oppgave, ettersom du må bestemme hvilke utvidelser som er verdt å låse opp og hvilke hindringer som skal fjernes, ettersom du også må gjøre plass til bolig- og varebygninger.
Velg språk