Slottsystem

Slottsystem

Tilbake

Slottsystem - Hvordan kan jeg øke nivået til slottet?

I den første delen vil du se en fremdriftslinje og et tall på slutten av linjen. Tallet på slutten indikerer hvilket Slottsnivå du befinner deg på. Til høyre for Slottsnivået er det en kiste som du kan samle en gang hver dag. Kisten vil belønne deg med ekstra slottspoeng, og beløpet som tildeles vil øke med hver samling. Hvis du går glipp av en dag, stopper rekken din. Etter syv dager med innsamling vil du få en høyere bonusbelønningsrekke, deretter vil den tilbakestilles og starte på nytt.


Du kan få Slottspoeng ved å aktivt spille spillet hver dag – opp til en viss grense. Fullfør kamper og forhandlinger, gå videre i klanekspedisjonen, kjøp og vinn gjenstander i antikvitetshandleren eller fullfør de daglige utfordringene. Utenom det kan du også få slottspoeng ved kjøp i spillet.

I tillegg, som en måte å belønne aktiviteten din på, er det en streak mekanikk på plass for å samle poengene dine. Kisten går alltid ut ved midnatt, og så snart du samler den for første gang, starter du en syklus. Med hver ekstra samling av kisten vil poengsummen øke, men det er et maksimalt antall poeng du kan få i rekken. Til slutt, når du treffer denne maksimale samlingen, vil syklusen starte på nytt.

Når du åpner en kiste i Slott System-vinduet ditt, vil du få informasjon om hvor mange poeng du har samlet, hva som er din nåværende samlingsrekke og det neste forventede beløpet for samlepoeng. Vær så snill, husk at rekken din kan bli avbrutt i tilfelle du glemmer å samle på én dag, noe som betyr at disse poengene vil bli satt på pause.


Velg språk