Klanslagmarker

Klanslagmarker

Tilbake

Klan Slagmark oppdatering 2021: Hva er nytt med oppdateringen?

Vi er glade for å kunngjøre at noen betydelige oppdateringer til slagmark nå kommer til deg!

Med denne oppdateringen har vi følgende nye endringer:

 1. Nytt kart
 2. Forbedrede provinsnavn
 3. Nye belønninger
 4. Ny visning av slagmark-ligaer i klan-oversikten
 5. Generelle forbedringer

1 - Nytt kart - Fossøygruppen


Start sted Detaljer

 • hexagon
 • 5-8klaner
 • 61 provinser totalt
 • 3-6 provins naboer.


Kartene vil være vekslende og verdensspesifikke, noe som betyr at verden vil spille det samme kartet samtidig, og når sesongen er over, vil du veksle til det andre kartet med neste sesong.

Viktig merknad - Med det nye kartet vil det også være et annet sett med personlige belønninger mottatt etter kamper og forhandlinger!

2 - Forbedrede provinsnavn

Vi har også finjustert navnesystemet for kartet, slik at det nå er lettere å koordinere angrep og vite hvilken spesifikk provins du ønsker å iverksette tiltak mot.

Før denne oppdateringen ble hver provins identifisert med en bokstav og et tall. Bokstaven angir retningen og sektoren (dvs. D er sørvestsektor), og nummeret på ringen provinsen er i (dvs. 1 er ring 1). Med denne oppdateringen har vi implementert følgende:

For å gjøre det mulig for deg å være mer nøyaktig når du finner provinsen, har vi lagt til en bokstav for å indikere provinsens posisjon innenfor sektoren og ringen.

3 - Nye belønninger

Eksklusivt for det nye fossøygruppen-kartet er et nytt belønningssett - Den store elefanten!

Den store elefanten er en 4x3-bygning som kan oppgraderes til 8 nivåer. Når du oppgraderer den, vil du motta forskjellige bonuser, inkludert: en myntproduksjonsbonus, forge poeng, samt varer til klanen og en økning i klan makt! Til slutt, og viktigst av alt, er det også en angrepsbonus for dine angripende hærer!

På det åttende og siste nivået vil du møte et valg. Et valg som gjenspeiler mangfoldet av roller elefanten har hatt gjennom tidene. Vil du velge å bruke den store elefanten i din kamp, handel eller støtte? Med disse tre grenbare valgene; avgjørelsen er i dine hender!

Elefantens kongefamilie Elefantens basar
Elefantens citadell

Ufattelig rikdom venter på deg med dette valget! Motta en forbedret myntproduksjonsbonus og økte Forge Poeng.

Du er en selger av natur og også en lagspiller! Motta økte varer til din klan!
Glem de andre, det handler om angrepsløftet! Det er på tide å ri inn i kamp med den økende angrepsbonusen for dine angripende hærer. Du vil ikke bli stoppet!

Viktig merknad - Den store elefanten-belønningssettet er spesifikt for det nye kartet (Fossøygruppen), og vil ikke erstatte belønningssettet for det forrige kartet (Vulkanøya). Derfor kan du fortsatt vinne Ærestatuen og Veien til seier i det forrige kartet!

Kjedebygging tillegg - Skinnende hage

Likevel er det ikke alt du kan vinne fra en vellykket kamp! Faktisk kan deltakere i diamant og platinaligaen også vinne fragmenter av den Skinnende hage. Med nok fragmenter kan du konstruere ett av tre mulige utseende for bygningen, og styrke statistikken til den store elefanten din!


Når koblet:
 • Lykke Bonus
 • Forsvar boost for angriperen
 • 3 Varer
 • 1 Forge Poeng

Viktig tips - Siden dette er en kjedebygning, må den være koblet til den store elefanten for å motta visse bonuser.

4 - Ny visning av Slagmark-ligaer i klan-oversikt

For å hjelpe med å spore fremgangen din i slagmark, samt se klanens tidligere suksesser, har vi oppdatert klan-menyen til å inkludere en ny rangeringsvisning! Dette finner du i følgende:

    
Du vil da se endringene nedenfor i klan oversikt-skjermen:

1 - Dette inkluderer detaljer om hvor mange ganger klanen din har vunnet i slagmark, samt mengden av liga-poeng.

2 - Hvis du holder musepekeren over (eller trykker) på slagmark-skjermen, kan du se popup-vinduet som viser din klan deltakelse (hvor mange slagmarker din klan har fullført i sin respektive liga).

Important note-  Information within Guild profile menu will only display once your Guild has completed the minimum number of action points (40 total). Action points are granted for completing battles (1 point), and for successful negotiations (2 points).

5 - Forbedringer

forbedringer er små, men effektfulle endringer laget for å forbedre brukerens langsiktige opplevelse med et spill. For denne oppdateringen har vi justert HUD-en og gir en ny visning som viser detaljer om individuelle sektorer, samt utvidelse av tilgjengelige logger i slagmark.

HUD forbedringer

Ved å veksle mellom følgende alternativ kan du se ny informasjon om provinser på kartet:


Når du har slått på, vil du nå ha en skjerm som viser provinsnavnet (f.eks. A5B), samt antall totalt tilgjengelige byggeplasser

Når du slår på 'på', vil denne visningen også vise klan skjold, samt hvilke provinser som er 'målrettet', og hvilke som er 'Ignorert'.

Viktig tips - Selv om denne visningen viser klan skjold, provinskoordinater, samt 'Målrettede' og 'Ignorerte' provinser, er det også viktig relevant informasjon i den andre visningen. Derfor er det verdt å veksle mellom "på" og "av".

Forbedrett logg

Vi har utvidet logger for å vise i følgende situasjoner i slagmark:

1 - Når en provins erobres av klanen din, vil klanen din motta tilleggsinformasjon om hvilken spiller som gjorde den siste handlingen for å erobre. Klanen som provinsen ble tatt fra vil også vises (med mindre det ikke ble holdt av en klan, og da vil bare navnet på provinsen og erobrende spiller vises).

2- Som en ytterligere oppdatering til slagmark loggen, har vi også implementert en «Påtrengt»-logg, som viser spillere som har tatt en handling mot en «Ignorert»-provins. Forteller dermed klanen din hvem som ikke adlyder instruksjonene!


Viktig informasjon - Når det gjelder "Påtrengt"-loggen, vil den kun vises for egne Klan-medlemmer, og kun ved et individuelt klan-medlems første angrep for dagen på en "påtrengt"-provins. Ytterligere angrep i løpet av dagen vil ikke utløse logger. Et annet angrep neste dag (på samme provins) vil imidlertid utløse en ytterligere 'Intruded'-logg.
Velg språk