Hendelser

Tilbake

Fellowship Event: I have run out out quest, What now ?

Hver gang du fullfører og samler en oppgave, vil en ny fylle plassen til den er fullført. Når alle oppgavene for den gjeldende kartet er fullført, kan du gå videre til neste kart ved å velge knappen 'Neste bankett' nederst til høyre.

Du vil også ha sjansen til å vinne ekstra premier fra sluttfase-kistene! Én kiste kan åpnes gratis, men hvis du åpner alle 6, vil du vinne Feast and Fables Selection Kit, som vises øverst til høyre. Med dette settet kan du enten bygge en Grilling Grove eller en Jester's Stage!

Vær imidlertid forsiktig, da prisen på hver kiste vil øke. Sørg for at du har nok edelstener til å åpne de kistene du ønsker! For å få rabatt, åpne alle kistene på én gang!

Du trenger ikke å fullføre alle oppgaver for å gå videre og låse opp et nytt kart. Fra og med det andre eventkartet, så snart du har samlet 8,4 kvadrillioner Festforsyninger, kan du klikke på "Fortsett" for å avansere og fortsatt beholde din grand prize fremgang (med andre ord, oppgave fremgangen). Når du har valgt dine scenepriser, vil kartets fremgang nullstilles, og dette gir deg sjansen til å starte produksjonen på nytt og tjene enda flere Grand Prizes.