Eventer

Eventer

Tilbake

Høstevent 2024: Mekanikk

Oversikt

Premier

Mekanikk


Mekanikk for eventen

Dette eventen inneholder vår populære blokk-popping-mekanikk! Når du har startet et spill, må du sprette desserter for å lage krukker som inneholder premier. Fortsett å poppe blokker for å slippe disse og kaffekopp-belønningsbrikkene nedover brettet.

For å komme i gang med konkurransen må du åpne eventvinduet ditt og trykke på Start for å bruke treskjeene dine til å delta i bakekonkurransen og starte et spill. Du starter med fire treskjeer, og disse vil fylles opp over tid til maksimalt fire. Du kan også få flere gjennom oppdrag og ved å samlebygaver rundt om i byen din, daglige utfordringer, og du kan selvfølgelig også kjøpe dem for diamanter.

I eventvinduet finner du flere hovedelementer du må ta hensyn til:

Tavlen
Her kan du åpne desserter for å få belønninger! Trykk på Start for å bruke en billett og åpne et nivå.
Kaffekopper

En av de viktigste belønningsbrikkene: Disse gir deg fremgang mot hovedpremien-linjen. Du må sprette desserter for å slippe kaffekopper ned og motta dem. Det finnes også andre belønningskister (men mer om det senere!)
Sjansen for at de dukker opp er forskjellig avhengig av hvilke desserter du har på brettet ditt.

Antall trekk
Hver popp koster et trekk. Et nivå har et begrenset antall trekk og avsluttes når alle trekkene er brukt, eller du kan kjøpe flere trekk med melsekker!
Hovedpremie-linjen
Viser hvor mange kaffekopper du trenger for å komme videre til neste belønning.
Daglige spesial

Vises her, og kan byttes her en gang hver 24. time.

Melekker

Den andre hendelsesvalutaen som kan brukes til å kjøpe flere trekk innenfor et nivå. Trykk på plusstegnet for å gå til butikken og kjøpe flere melsekker .

Boostere
Med melsekker kan du kjøpe boostere, som er spesielle evner! Bruk plussknappen for å kjøpe dem.


Du vil begynne eventen med 200 melsekker for å komme i gang! Du kan få flere ved å logge inn én gang om dagen, ved å fullføre oppdrag og bygaver i byen din, og du kan selvfølgelig kjøpe dem med diamanter! Hver gang du bruker 65 melsekker, får du fem ekstra trekk. Bruk dem med omhu, og ta med deg kistene og kaffekoppene hjem!

Et viktig tips! Det er viktig å bruke trekk for å skape belønningskister og potensielle nye belønninger, men ikke glem at du fortsatt trenger trekk for å slippe dem under!


Sett på kjelen!
For å komme deg videre mot hovedpremien må du samle kaffekopper, som automatisk dukker opp på brettet etter hvert som du fortsetter å dukke opp og frigjøre plass.
Tips! Som en stormester i sjakk, prøv å tenke et par trekk fremover, slik at du kan navigere disse spesielle brikkene til bunnen!


Kister

Kaffekopper er ikke de eneste ingrediensene i denne oppskriften! Se opp for større grupper av desserter som kan dukke opp: Hvis du kan gruppere fem eller flere av samme dessert sammen, kan du lage en krukke som vil belønne deg med en kiste hvis du klarer å slippe den til bunns! Jo flere desserter du grupperer sammen, desto bedre blir kisten!

Det finnes fem forskjellige desserter, og hver fargetype gir forskjellige belønninger.

Med fem eller flere treff av den lilla ingrediensen vil du lage en lilla krukke som inneholder forgepoeng eller kunnskapsfragmenter.
Med fem eller flere treff på den grønne ingrediensen vil du lage en grønn krukke som inneholder mynter, forsyninger eller Boost & Rush-elementer.
Med fem eller flere treff på den hvite ingrediensen vil du lage en hvit krukke som inneholder varer eller ønskebrønnfragmenter.
Med fem eller flere treff på den oransje ingrediensen vil du lage en oransje krukke som inneholder medaljer, skisser eller Angrep for angrepshær Boost for klanekspedisjoner.
Med fem eller flere treff på den rosa ingrediensen vil du lage en rosa krukke som inneholder hærenheter eller angrep for å angripe hærforsterkning for klansslagmark.


Selv om det finnes fem forskjellige farger, vil du alltid bare se fire forskjellige på brettet ditt. Hvilke 4 desserter du får for ditt nåværende spill vil være tilfeldig.

Hver kiste vil også ha en stjerneklassifisering. Jo flere desserter du åpner på en gang, jo større belønning får du! Stjerneklassifiseringen går fra 1 stjerne til 6 stjerner, så se deg godt for før du popper for å sikre at du har så mange desserter gruppert sammen som mulig! Alle 6-stjerners desserter har også en sjanse til å enten gi Episk høst valgsett eller tidligere års hovedbygninger!

Boostere

Melsekker kan også brukes på Boostere, som gir deg spesielle evner.


Med gaffelen kan du fjerne 1 dessertblokk fra brettet.

Med Slikkepotten kan du fjerne en hel rad med desserter, slik at belønningskrukkene og kaffekoppene kan falle ned, klare til å tas.

Og til slutt kan den mektige kjevlen fjerne en hel kolonne med desserter!


Er du tom for alternativer? Ingen grunn til bekymring! Brettet stokker automatisk om når det ikke er flere tilgjengelige desserter å poppe, og gir deg muligheten til å fortsette å poppe! Så lenge du har trekk, kan du poppe, og det blir ingen blindveier.


Den gylne skjeen!
Når den gylne skjeen er aktivert, trenger du ikke lenger treskjeer for å spille et nivå. Den gylne skjeen kan aktiveres i en begrenset periode på 5 minutter.
Tips: Du kan vinne denne fra oppdragstelleren og det gylne eventpasset, samt fra daglige utfordringer - med en liten sjanse.
Velg språk