Eventer

Tilbake

Brorskapsevent 2024: Mekanikk

Oversikt

Belønning

Mekanikk

Hvordan delta i Brorskapseventen

Det er enkelt å delta i eventen! La væpner Primrose veilede deg på reisen.

Klikk på banneret for brorskapseventen for å komme i gang:
0ebdda7832759dfe04f9a986b5d07fb4
Når du åpner brorskapsvinduet, blir du møtt av et kart over kongeriket. På venstre side ser du den store bankettsalen, og i midten finner du en av kongerikets butikker. Klikk på butikken for å begynne å produsere proviant til festmåltidet. Når produksjonen er ferdig, er provianten klar til å hentes. For å transportere dem klikker du på hesten og vognen nederst i venstre hjørne. Vognen henter proviant fra butikken og leverer den til bankettsalen. Når forsyningene er trygt levert, klikker du på bankettsalen for å lagre dem og tjene verdifulle edelstener.
3db6618d68a007018f0c9afd842e58f6Bruk disse edelstenene til å oppgradere butikkene dine, slik at du kan maksimere produksjonen. Du kan også oppgradere vognen og bankettsalen for å øke mengden proviant vognen kan frakte, og hvor effektivt bankettsalen kan utnytte de leverte varene.
Her er en rask oversikt over de viktigste bygningene du kan samhandle med:

d5ac9446bd9d5051194ab2e901d98f79Bankettsalen
Det er her du lagrer all proviant og tjener edelstener i retur. Bankettsalen ligger på den andre siden av butikkene, så proviant må transporteres med hest og vogn. Når provianten er levert, lagres den til du eller tilsynsmannen din kan ta den i bruk.
1fd4965e32b1d2e0c98b05cec77336c6Vognen
Det er i vognen du vedlikeholder og utvider vognen din. Ved å oppgradere vognen med edelstener kan den frakte mer proviant og reise raskere gjennom riket.
90dec8d4e806e3ee9f98054384a6d3fcKrydderiet
Krydderiet er den første fabrikken som låses opp i eventen. Krydderiet er gratis å låse opp.
faf4cd33f7c46061333f8201e41e54b4Juicepressen
Juicepressen er den andre fabrikken som låses opp i eventen. Juicepressen koster 1,1K å låse opp når den er tilgjengelig.
f6fc9ca861791001eab20063dbfc428dGården
Gården er den tredje fabrikken som låses opp i eventen. Gården koster 1,2 millioner å låse opp når den er tilgjengelig.
414d0cb6e12b565e2e47b86900986bdbBakerhuset
Bakerhus er den fjerde fabrikken som låses opp i eventen. Bakerhuset koster 1,6B å låse opp når det er tilgjengelig.
5902f888203fb3cb8ac9abfa9aaead3aGourmetslakteriet
Gourmetslakteriet er den femte fabrikken som låses opp i eventet. Gourmetslakteriet koster 111B å låse opp når det er tilgjengelig.

Ved å oppgradere og administrere disse bygningene vil du være på god vei til å tilberede det største festmåltidet kongeriket noensinne har sett!

Hva står tallene for?

(1M) 1 million1000 x 1 tusen
(1B) 1 milliard1000 x 1 million
(1T) 1 billioner1000 x 1 milliard
(1Q) 1 kvadrillion1000 x 1 trillion

Hvordan fungerer MAX-knappen?

f09c3d0ea1b69ae4f26c7cc217e63831Ved å bruke Max-knappen kan du se det maksimale antallet nivåer du kan oppgradere på én gang med de innsamlede festmidlene dine, i stedet for å oppgradere ett nivå om gangen. Hvis Max-boksen er aktivert, men du ikke har nok proviant til oppgraderingen, vises en +1 og kostnaden, men den vil være nedtonet, noe som indikerer at du ennå ikke har nok proviant til oppgraderingen.

Ansette tilsynsmenn

7bebe887666f90f6d8d3932738fb421a
Velg ikonet og betal edelstenkostnaden for å ansette en tilsynsmann. Disse personene vil automatisere produksjonen og øke effektiviteten. Både bankettsalen og vognen kan også ha tilsynsmenn for å automatisere hele prosessen. Oppgrader dem med edelstener eller med en spesiell booster for enda bedre resultater!

Tips: Sørg for at du balanserer nivået på tilsynsmennene dine for å maksimere produksjonen! Hvis du forsømmer tilsynsmennene dine, kan det bremse fremgangen din i eventen!

Boostere

Tjen disse eksklusive belønningene i rivalutfordringene!

bd47bedc62fc986cb65c8a1c92a9a542Kongens kronometer
Spol frem produksjonen din med to timer uten å bruke edelstener.
8751e905a5476a51a47014affba3ecd2Kongelige segl for fremgang
Oppgrader tilsynsmennene dine uten å bruke edelstener.
fc17c14e60299995796a71a970fb1d35Kongens forordning om proviant
Få rabatt på antall festproviant som kreves for å gå videre til neste bankett. Kan brukes én gang per bankett.

Oppgaver og å vinne hovedpremien

d28dc747e4276488d6b24120dec41a74

Øverst i eventvinduet ser du en liste med tre oppgaver. Hvis du fullfører en oppgave, vil du bli bedt om å samle den inn, noe som bidrar til din fremgang mot hovedpremien. Fullfør 25 oppgaver for å få hovedpremien! Hvis du er usikker på hva en oppgave krever, kan du klikke på pilen på høyre side av listen for å få en detaljert oversikt. Når du har løst en oppgave, vil en ny oppgave ta dens plass, slik at du kan fortsette å gjøre fremskritt mot hovedpremien. Men husk at godseier Primrose etter hvert vil gå tom for oppgaver du kan fullføre.

Jeg har gått tom for oppgaver, hva nå?!

Når du er klar til å gå videre til neste bankett, enten du har fullført alle oppgavene i den nåværende banketten eller bare ønsker å gå videre, klikker du på knappen "Neste bankett".
60ef27a7d7f788105e64dd6acbdcc6fd
Denne knappen er plassert nederst i høyre hjørne av eventvinduet og blir aktiv når du har en tilgjengelig saldo på 8,4 kvadrillioner (8,4Q) festmåltidsproviant.
07884222b629abeba81dade3fe7ead64
Når du har bekreftet at du vil fortsette, får du opp et utvalg av belønningsbokser. De tilgjengelige premiene for hver boks vises øverst på skjermen. Den første belønningsboksen du åpner er gratis, men hvis du vil prøve lykken med en til, koster det edelstener. Hvis du velger å åpne alle seks belønningsboksene, får du en bonuspremie.
7f145b86e3bebc73e28ccb32da847d66Når du har åpnet boksene, får du opp seks nye belønningsbokser som du kan åpne med edelstener, eller du kan gå videre til neste etappe i en ny bankett ved å klikke på "Fortsett"-knappen.