Oppdrag

Tilbake

Jeg gjorde alt som oppdraget krevde, men er likevel ikke fullført.

Vær sikker på at du har lest oppdrags beskrivelsen nøye. Mange oppdrag vil be deg om å gjøre spesifikke handlinger i en gitt måte. Noen eksempler er:

• Erobre en provins med din enhet. Dette betyr at om du forhandler provinsen, vil det ikke gjelde for oppdraget. Men, hvis du beveger musepekeren over ? tegnet under oppdragsmålet, kan du se en alternativ løsning. Samme er det for oppdrag som ber deg om å forhandle en sektor istedet for å erobre den.
  • Få en sektor i en provins øst for en annen provins. Her må du passe på at du ser på provinsen øst for den som er navngitt. Oppdrag referer til provinser som ikke er oppdaget, så pass på å send din speider østover før du tar sektorene!
Velg språk