Kulturelle bebyggelser

Tilbake

Oldtidens Egypt: Hvordan bruke en hakke til å fjerne hindringer ?

I noen få bosetninger vil du av og til bli belønnet med hakker, som kan brukes til å fjerne hindringer fra bosetningen din, og rydde flisene for videre ekspansjon.

Når du har en hakke, klikker du på en hindring for å bli tilbudt muligheten til å bruke en av dem til å fjerne den. Det er viktig å huske at det er et begrenset antall hakker tilgjengelig per spill. Det er også hakkersom kan kjøpes for Diamanter, men også disse er av begrenset mengde.