Meldingssenter og chat

Meldingssenter og chat

Tilbake

Hvordan legger jeg igjen en samtale?

Du kan ikke forladesamtaler i klanfanen, i stedet kan du vælge at skjule en samtale. klanens grundlæggere, ledere og moderatorer kan derudover kan også vælge at slette en samtale.

I den sociale fabekan du forlade en samtale ved at klikke på papirkurven til højre for en samtale.


Inde i samtalen kan du også forlade samtalen ved at klikke på "Forlad samtale" i menuen i øverste venstre hjørne