Regler og problemer med andre spillere

Tilbake

En annen spiller er frekk med meg eller irriterer meg, hva kan jeg gjøre?

Om du føler deg støtt av en annen spiller og du ønsker at vårt support team skal se på hvordan vedkommende kommuniserer med deg, vennligst klikk på portrettet i meldingssystemet eller deres brukernavn i chatvinduet. Velg så "rapporter":

Vårt support team vil behandle din rapport. På grunn av personværn vil du ikke motta noen tilbakemelding på resulatet av undersøkelsene vi gjør.