Culturele Nederzettingen

Culturele Nederzettingen

Terug

Mogolrijk: Waar is de minigame?

Waar is de minigame?

Dit keer zal je geen extra interactief gebouw vinden aan de rand van je oprijzende Mogol-stad, wat betekent dat er geen extra functie beschikbaar is na het voltooien van 6 Culturele Nederzetting-missies (bijv. de Handelaar in Feodaal Japan, Binnenplaatsmarkt bij de Azteken, enz.), hoewel je nog steeds een extra beloning kan krijgen door het bereiken van deze mijlpaal.

"Betekent dit dat we geen hulp krijgen om deze culturele nederzetting sneller af te ronden?!", vraag je je misschien af? Dit keer is het hele Mogolrijk-nederzetting de puzzel en ook de minigame die je moet oplossen, maar sta me toe dat goed uit te leggen! We hebben twee soorten diplomatieke gebouwen, twee kleine en drie grote, deze hebben een koppel- en set-vaardigheid om de schoonheid en productie van je nederzetting te vergroten.

Gebouwen voor koppelvaardigheid en setvaardigheid (diplomatiegebouwen)

De kleine diplomatiegebouwen hebben een koppelvaardigheid, wat betekent dat je ze kunt bevestigen aan de zijde van de ambassade, of beter gezegd, de ingangen! Wanneer je deze gebouwen verbindt, verhoog je de totale hoeveelheid diplomatie in je nederzetting. Je kunt waterkanalen aan de zijkanten bevestigen, of steegjes aan de voorkant van de ambassadetrap (steegjes geven geen bonussen als ze verbonden zijn met het achterste deel van je ambassade). Houd er rekening mee dat je deze diplomatiegebouwen overal in je stad kunt plaatsen, maar ze zullen je alleen extra bonussen opleveren als je ze op de juiste manier verbindt met je ambassade!
Ondertussen hebben de grote diplomatiegebouwen een bepaalde set-vaardigheid, wat betekent dat je één keer per dag extra culturele goederen kunt verzamelen door unieke grote gebouwen in de buurt van je ambassade te plaatsen (overal in de buurt van de ambassade, niet noodzakelijk aan de zijkanten of voor de hoofdgebouw). Er zijn drie verschillende grote diplomatiegebouwen en om het potentieel van je nederzetting volledig te benutten, moet je ze allemaal bouwen. Je kunt maximaal drie setbonussen krijgen, maar deze worden alleen toegekend door verschillende set-gebouwen te plaatsen! Met andere woorden, als je drie van dezelfde grote diplomatiegebouwen plaatst, krijg je maar één bonus, niet drie! Let hier dus goed mee op.

Nu je bewust bent van de basiskennis van deze culturele nederzetting, vraag je je misschien af wat de uitdaging is die het met zich meebrengt. Nou, al die gebouwen met elkaar verbinden is geen gemakkelijke taak, aangezien je moet beslissen welke uitbreidingen de moeite waard zijn om te ontgrendelen en welke belemmeringen verwijderd moeten worden, omdat je ook ruimte moet maken voor woon- en goederengebouwen.
Selecteer taal