Gildestrijdperk

Gildestrijdperk

Terug

Gildestrijdperken Update 2021: Wat is er nieuw met deze update?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er nu een aantal belangrijke updates voor de Gildestrijdperken naar je toe komen!

Met deze update, komen de volgende wijzigingen:

 1. Nieuwe kaart
 2. Verbeterde Provincienamen
 3. Nieuwe beloningen
 4. Nieuwe weergave van Gildestrijdperken-divisie in het Gilde-overzicht
 5. Verbeteringen voor de langere termijn
1 - Nieuwe kaart: De Watervalarchipel

Spawn pointsDetails
 • zeshoek
 • 5-8 gildes
 • 61 provincies
 • 3-6 provincieburen
De kaarten zullen afwisselend en wereld gebonden zijn, wat betekent dat je wereld dezelfde kaart tegelijkertijd zal spelen, en zodra het seizoen voorbij is, wissel je af naar de andere kaart met het volgende seizoen.

Belangrijke informatie - Op de Watervalarchipel zal er een andere reeks persoonlijke beloningen zijn die je kunt behalen met gevechten en onderhandelingen!

2 - Verbeterde provincienamen

We hebben ook het naamsysteem voor de kaart aangepast, zodat het nu gemakkelijker is om aanvallen te coördineren en te weten tegen welke specifieke provincie je actie wilt ondernemen.

Voorafgaand aan deze update werd elke provincie geïdentificeerd met een letter en een cijfer. De letter geeft de richting en sector aan (d.w.z. D is sector Zuidwest), en het nummer van de ring waarin de provincie zich bevindt (d.w.z. 1 is ring 1). Met deze update hebben we het volgende geïmplementeerd:
Om je in staat te stellen de provincie nauwkeuriger te vinden, hebben we een extra letter toegevoegd, om de positie van de provincie binnen de sector en ring aan te geven.

3 - Nieuwe beloningen

Exclusief voor de nieuwe Watervalarchipel-kaart is er een nieuwe beloningsset - De Grote Olifant!

De Grote Olifant is een 4x3 gebouw, dat je kunt upgraden tot 8 niveaus. Als je het upgradet, ontvang je verschillende bonussen, waaronder: een muntenbonus, forgepunten, evenals gildekasgoederen en een toegift van Gildemacht! Ten slotte, en vooral, is er ook een aanvalsbonus voor je aanvallende legers!

Op het achtste en laatste niveau zal je een keuze tegenkomen. Een keuze die de verscheidenheid aan rollen weerspiegelt die de olifant door de eeuwen heen heeft vervuld. Kies je ervoor om je Grote Olifant in te zetten in de strijd, handel of ondersteuning? Met deze drie vertakte keuzes ligt de beslissing geheel in jouw handen!

De koninklijkheid van de olifant De bazaar van de olifant De citadel van de olifant
Onvoorstelbare rijkdom wacht op je met deze keuze! Ontvang een verbeterde muntproductiebonus en forgepunten. Je bent van nature een handelaar en daarnaast een teamspeler! Ontvang meer goederen in de Gildekas van je gilde!    Vergeet de anderen, het gaat om de aanvalsbonus! Het is tijd om de strijd aan te gaan met de verhoogde aanvalsbonus voor je aanvallende legers. Je bent niet te stoppen!

Belangrijke informatie - De beloningsset De Grote Olifant is specifiek voor de nieuwe kaart (Watervalarchipel) en zal de beloningsset van de vorige kaart (Vulkaanarchipel) niet vervangen. Daarom kun je op de vorige kaart nog steeds het erestandbeeld en de weg naar de overwinning winnen!

Kettinggebouw - Iriserende Tuin

Maar dat is niet alles wat je kunt winnen bij een succesvol gildestrijdperk seizoen! Inderdaad, diamanten en platina Divisie deelnemers kunnen ook fragmenten van de Iriserende tuin winnen. Met genoeg fragmenten kun je één van de drie mogelijke verschijningsvormen voor het gebouw bouwen en de statistieken van De Grote Olifant versterken!

Indien verbonden:

 • Tevredenheid
 • Verdedigingsbonus voor het aanvallende leger
 • 3 Goederen
 • 1 Forgepunt
Belangrijke tip - Omdat dit een kettinggebouw is, moet het verbonden zijn met de Grote Olifant om de bonussen te ontvangen.

4 - Nieuwe weergave van Gildestrijdperken-divisie in het Gilde-overzicht

Om je voortgang in de Gildestrijdperken bij te houden - en om de successen van je Gilde in het verleden te zien - hebben we het Gilde-menu bijgewerkt met een nieuwe divisieweergave! Dit is te vinden in het volgende:

Je zal de volgende wijzigingen zien in het scherm:
1 - Dit omvat details over hoe vaak je gilde een overwinning heeft behaald op een slagveld, evenals het aantal gilde-competitiepunten.

2 - Als je de muisaanwijzer op het Gildestrijdperken-display plaatst (of erop tikt), kun je de pop-up zien die de deelname van je Gilde laat zien (d.w.z. hoeveel strijdperken je Gilde heeft voltooid in hun respectievelijke competitie).

Belangrijke informatie - Informatie in het gildeprofielmenu wordt alleen weergegeven als je gilde het minimum aantal actiepunten heeft voltooid (40 in totaal). Actiepunten worden toegekend voor het voltooien van gevechten (1 punt) en voor succesvolle onderhandelingen (2 punten).

5 - Verbeteringen voor de langere termijn

Verbeteringen voor de langere termijn zijn kleine, maar ingrijpende wijzigingen die zijn aangebracht om de gebruikerservaring met een spel op de lange termijn te verbeteren. Voor deze update hebben we de interface aangepast om een nieuwe weergave te geven met details over individuele sectoren, evenals uitbreiding van beschikbare logboeken binnen de Gildestrijdperken

Interface verbetering:

Deze informatie kan je in- en uitschakelen door het volgende te gebruiken:
Zodra je deze hebt 'geactiveerd, heb je nu een display met de naam van de provincie (bijv. A5B), evenals het totale aantal beschikbare bouwplaatsen.

Als deze 'geactiveerd' is, wordt er in deze weergave ook de gildeschilden weergegeven, evenals welke provincies een 'doelwit' zijn en welke 'geblokkeerd'.

Belangrijke tip - Hoewel deze weergave gildeschilden, provinciecoördinaten en 'gerichte' en 'geblokkeerde' provincies weergeeft, is er ook belangrijke relevante informatie in de andere weergave. Daarom is het de moeite waard om 'aan' en 'uit' te schakelen.

Verbeterde logboeken

We hebben de Gildestrijdperken-logboeken verbeterd met meer informatie:

1 - Wanneer een provincie door je gilde wordt veroverd, ontvangt je gilde aanvullende informatie over welke speler de laatste actie heeft ondernomen om de provincie te veroveren. De gilde waarvan de provincie is veroverd, wordt ook weergegeven (tenzij het niet in het bezit was van een gilde, dan wordt alleen de naam van de provincie en de veroverende speler weergegeven).

2 - Als verdere update van de Gildestrijdperken-logboeken hebben we ook een 'binnengedrongen'-logboek geïmplementeerd, waarin spelers worden weergegeven die actie hebben ondernomen tegen een 'Genegeerde' provincie. Hierdoor wordt je gilde op de hoogte gebracht wie de instructies niet gehoorzaamt!

Belangrijke informatie - In termen van het 'binnengedrongen'-logboek, wordt het alleen weergegeven voor eigen Gilde-leden, en alleen bij de eerste aanval van een individueel Gilde-lid van de dag op een 'binnengedrongen'-provincie. Verdere aanvallen in de loop van de dag op dezelfde provincie zullen geen logs activeren. Echter, een nieuwe aanval op de volgende dag (op dezelfde provincie), zal een ander 'binnengedrongen' log activeren.
Selecteer taal