Gildestrijdperken

Terug

Gildestrijdperken Update 2021: Hoe kan ik spelen op de nieuwe kaart?

De nieuwe map (De Watervalarchipel) zal elk tweede seizoen speelbaar zijn. Momenteel wisselen onze beide kaarten (Vulkaanarchipel en Watervalarchipel) elkaar af, wat betekent dat als je eenmaal een seizoen hebt gespeeld (tijdens een Gildestrijdperken-seizoen van twee weken), de volgende kaart daarna zal volgen.

Dus als je niet kunt wachten om de nieuwe kaart te spelen, hoef je niet lang te wachten!