Technische problemen

Technische problemen

Terug

Huawei Store deactivatie

Na 4 december 2023 kunnen we de Huawei Store-versie van Forge of Empires niet meer beschikbaar maken. Er zijn geen wijzigingen in de beschikbaarheid van het spel op andere platformen of regio's, wat betekent dat je onze app nog steeds kan downloaden in de Google Play Store en deze kunt blijven spelen via je mobiele apparaat of browser. 

Maar voordat we dat doen, moet je ervoor zorgen dat je toegang hebt tot je gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) en dat je niet langer een gastaccount gebruikt. Je kan dit doen door eenvoudig je account te registreren en je e-mail te valideren via de spelinstellingen. 

Houd er rekening mee dat je alleen door kunt gaan met de volgende stappen na het voltooien van de verhaalmissie "Onthul uzelf", waar je je gebruikersnaam en een profielfoto kan kiezen: 
  1. Open de game-instellingen onder aan je scherm
  2. Klik nu op het tweede tabblad "Speler instellingen"
  3. Kies de knop "Registreren" naast de tekst "Nu registreren om 50 diamanten te krijgen" 
  4. Er verschijnt een klein registratievenster in je spelvenster. Kies een wachtwoord dat je kan onthouden, een geldig e-mailadres en klik op "Nu registreren" 
  5. Het enige wat je nu nog moet doen is je mail openen en op de bevestigingslink te klikken van de bevestigingse-mail. Je kunt dit doen door op de grote groene "OKAY" -knop te drukken, of door simpelweg in de kleine tekst balk te klikken die zegt "Alleen e-mailadres bevestigen" (voor het geval u onze nieuwsbrieven niet wilt ontvangen)
Super! Nu je je inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) hebt, kun je met je stad blijven spelen via de Google Play Store or Browserversie. Als je inloggegevens niet werken, betekent dit waarschijnlijk dat je probeert in te loggen via de verkeerde server. Om dit op te lossen hoef je alleen maar op de landvlag van je inlogscherm te klikken en deze te wijzigen in de juiste server. Als je meer hulp nodig hebt bij het verhuizen naar een ander platform of als je vragen hebt over het spelen van het spel in de toekomst, neem dan gerust contact op met ons supportteam via de spelinstellingen. Bedankt!
Selecteer taal